GNTM 5: Το ατύχημα που τους άφησε όλους άφωνους! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
https://www.thepressroom.gr/tags/gntm

Ενημερώθηκε: 10/10/22 - 23:13

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM η 18χρονη Έλενα δεν μπόρεσε να τα καταφέρει στην εναέρια φωτογράφιση και ξέσπασε σε κλάματα στο τέλος της δοκιμασίας.

Η σημερινή φωτογράφιση ήταν άκρως απαιτητική και οι 21 κοπέλες έδωσαν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να καταφέρουν να βγάλουν την καλύτερη λήψη και να κερδίσουν το advantage για την επόμενη δοκιμασία.

Η σημερινή φωτογράφιση του GNTM είχε να κάνει με την καμπάνια ενός γαλλικού αρώματος, με τις διαγωνιζόμενες να πρέπει να κάνουν κούνια στον αέρα και να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό σαν αιθέριες υπάρξεις. Όταν έφτασε η σειρά της 18χρονης Έλενας, η ίδια έδειχνε να δυσκολεύεται πάρα πολύ, ενώ μάλιστα πολλές φορές πήγε να πέσει από την κούνια.

Ο Γιώργος Καράβας προσπάθησε πολύ να την βοηθήσει η αλήθεια είναι, αλλά το νεαρό μοντέλο δεν τα κατάφερε όπως θα ήθελε και μάλιστα και οι υπόλοιποι κριτές της είπαν ότι το set της δεν ήταν καθόλου καλό και πώς τα υπόλοιπα θα τα έλεγαν στο πλατό της αποχώρησης. Η Έλενα, λίγα λεπτά αργότερα, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα, μιας και ένιωσε ότι δεν έδωσε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ