ΠΑΟΚ: Ξέσπασμα στο «Καραϊσκάκη» - Χαμός στα ασπρόμαυρα αποδυτήρια

 
ΠΑΟΚ: Ξέσπασμα στο «Καραϊσκάκη» - Χαμός στα ασπρόμαυρα αποδυτήρια

Ενημερώθηκε: 18/10/22 - 13:09

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, μετά το μεγάλο «διπλό» επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη, μέσα στην έδρα των Πειραιωτών και αυτό είναι κάτι που έδωσε μεγάλη χαρά σε όλη την ομάδα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές και το ποδοσφαιρικό τμήμα έγιναν μία… αγκαλιά και οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου.

Χειροκροτήματα και συνθήματα που συνδυάστηκαν τραγούδια από τα κινητά των ποδοσφαιριστών ακούγονταν πριν ετοιμαστεί η αποστολή για να επιβιβαστεί στο Λεωφορείο για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Οι πανηγυρισμοί δεν αφορούσαν μόνο το γεγονός πως οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά πρόκειται για μία νίκη ψυχολογίας και ένα restart που επιχειρεί να κάνει από την αρχή της σεζόν.

Όσον αφορά τώρα την κατάσταση των Ντάντας και Τσαούση, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό τραυματισμό και το ίδιο ισχύει και για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Όλοι όσοι αντιμετωπίζουν θέματα, θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάστασή τους και να ξέρει ο Λουτσέσκου τα προβλήματα που θα κληθεί να διαχειριστεί ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ