Παγιδευμένοι Spoiler: Η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη αλλά...

 
Η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη-Εκείνος την απορρίπτει!

Ενημερώθηκε: 29/10/22 - 19:40

Τα πράγμα δυσκολεύουν πολύ για τον Δημήτρη στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια της αστυνομικής σειράς του ΑΝ1, «Παγιδευμένοι».

Η Άννα αποφασίζει να του εξομολογηθεί τον έρωτά της, αλλά τα πράγματα δεν θα έχουν την έκβαση που περίμενε.

Ο Δημήτρης βρίσκεται αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του. Από τη μία είναι ο πατέρας του και από την άλλη η Άννα.

Γνωρίζει καλά πως αν της αποκαλύψει ότι ο Σπύρος ευθύνεται για την άδικη φυλάκιση του πατέρα της, θα τον βγάλει από τη ζωή της. Ο Άγγελος, όμως, του έχει δώσει συγκεκριμένη διορία, ο χρόνος τον πιέζει κι έτσι αποφασίζει να της πει την αλήθεια.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για τον Δημήτρη, όταν η Άννα πηγαίνει στο σπίτι του και του μιλά ανοιχτά για τα αισθήματά της. Παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και θέλει να είναι μαζί. Δυστυχώς, εκείνος δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

«Θα θυμώσεις πολύ μαζί μου με αυτό που θα σου πω και δεν θα θέλεις να με ξαναδείς», της λέει και της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του.

Λίγο αργότερα, εκείνη έρχεται αντιμέτωπη με τον Σπύρο.

«Μας άφησες χωρίς πατέρα για πέντε χρόνια. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν εκεί όταν τον χρειαζόμουν. Όχι μόνο εγώ, όλοι μας. Ίσως η Μυρτώ να μην είχε πεθάνει αν δεν είχε συμβεί αυτό. Το έχεις σκεφτεί αυτό;», του φωνάζει και τον διαβεβαιώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να πληρώσει για το λάθος του.

Ο Σπύρος βασανίζεται από τις τύψεις του. «Κατέστρεψα το μέλλον του αδελφού σου», λέει λίγο αργότερα στον Θοδωρή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ