LIVE: Ολυμπιακός-Ναντ 0-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

 
LIVE: Ολυμπιακός-Ναντ

Ενημερώθηκε: 03/11/22 - 21:39

Παρότι αποκλεισμένος από την Ευρώπη, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει κίνητρα απόψε (19:45, Cosmote Sport2) κόντρα στη Ναντ, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η ομάδα του Μίτσελ θέλει να τερματίσει επιτέλους το αρνητικό σερί στην Ευρώπη, το μεγαλύτερο ever για ελληνική ομάδα, με τα 14 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη. Η τελευταία καταγράφηκε πριν από σχεδόν έναν χρόνο, στις 25 Νοεμβρίου 2021 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (1-0), με το τέρμα του Τικίνιο στο 89'. Συν τοις άλλοις ο Ολυμπιακός δεν θέλει να ολοκληρώσει και την παρουσία του στον όμιλο χωρίς νίκη, κάτι που είχε να συμβεί πέντε χρόνια, αλλά τότε με πολύ δυσκολότερους αντιπάλους στο Champions League (Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Σπόρτινγκ).

Από εκεί και πέρα βέβαια υπάρχουν και πιο ουσιαστικά κίνητρα. Το πλέον σημαντικό είναι το ranking του Ολυμπιακού στην UEFA, καθώς μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει μόλις 3.000 βαθμούς και θέλει να βελτιώσει τη θέση του ενόψει των καλοκαιρινών κληρώσεων τα επόμενα χρόνια. 

Πέραν αυτού όμως υπάρχει και το οικονομικό όφελος, μιας και κάθε νίκη στο Europa League βάζει στα ταμεία του το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 630.000 ευρώ, ενώ η ισποαλία δίνει 230.000 ευρώ.

Δείτε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το γήπεδο του thepressroom.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ