Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού

 
<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player   data-integration-id="40599z13k80ce6md"   data-playlist-id="v-cotsmvrjoy8x"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Μ. Συνατσάκη - Ι. Στρατής: Έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί","description":"«Ο Ίαν ήταν πολύ συγκινημένος όταν γεννήθηκε το παιδί τους», είπε ο γιατρός της.","thumbnailUrl":"https://i4thumbs.glomex.com/dC1ibGR0ajQzcm5x

Ενημερώθηκε: 05/12/22 - 20:37

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το πρωί της Δευτέρας η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής καθώς η influencer έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσα από το «Πρωινό» την Δευτέρα.

Στην εκπομπή μίλησε ο μαιευτήρας της Μαίρης Συνατσάκη, ο οποίος αποκάλυψε πως η influencer γέννησε με καισαρική τομή στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750 γρ. Όλα πήγαν καλά στον τοκετό και τόσο η Μαίρη Συνατσάκη, όσο και ο Ίαν Στρατής είναι τρισευτυχισμένοι.

Μαζί με το ζευγάρι βρίσκονται φυσικά στο μαιευτήριο και οι συγγενείς τους, που περιμένουν να δουν τόσο το μωρό, όσο και τη Μαίρη Συνατσάκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ