Η στιγμή που ο μασκοφόρος πιστολέρο ανοίγει πυρ στο μπαρ στη Νέα Σμύρνη (ΒΙΝΤΕΟ)

 
μασκ

Ενημερώθηκε: 18/12/22 - 23:16

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Κυριακής έπειτα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση για πυροβολισμούς στη Νεα Σμύρνη. Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από γνωστό μπαρ της πλατείας της Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα νεκρός και δύο τραυματίες εκ των οποίων η μία είναι γυναίκα. H περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.Όλα ξεκίνησαν όταν ένας μαυροντυμένος άνδρας που φορούσε χειρουργική μάσκα εισέβαλε στον εξωτερικό χώρο του μπαρ και κατευθύνθηκε σε ένα από τα τραπέζια όπου κάθονταν δύο άτομα και άνοιξε πυρ εναντίον τους. Από τους πυροβολισμούς έπεσε νεκρός ο ένας θαμώνας ενώ ο άλλος τραυματίστηκε σοβαρά. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού τραυματίστηκε και μία γυναίκα.

Αμέσως μετά ο μασκοφόρος έσπευσε να εξαφανιστεί μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων πολιτών.  Η ΕΛ.ΑΣ που έφτασε στο σημείο και απέκλεισε την περιοχή, συνέλεξε τρεις κάλυκες των 9mm.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο




Τόσο ο νεκρός όσο και ο ένας τραυματίας είναι αλβανικής καταγωγής και βρίσκονταν εκτός του μπαρ. Μία από τις σφαίρες που έριξε ο πιστολέρο χτύπησε στην πλάτη μία γυναίκα η οποία ήταν θαμώνας του μπαρ και φαίνεται να έχει τραυματιστεί ελαφριά. Στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις κάλυκες των 9mm ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ