Survivor All Star-Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα (9/01) τη δεύτερη ασυλία

 
Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Ενημερώθηκε: 09/01/23 - 18:33

Survivor spoiler: Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την πρεμιέρα του Survivor all star, με τον Γιώργο Λιανό να υποδέχεται τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο και να γίνεται ένα μεγάλο πάρτι. Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ, αφού μετά την υποδοχή ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες ότι το παιχνίδι αρχίζει και μάλιστα με μεγάλες αλλαγές.

Αμέσως μετά είδαμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες ότι θα αγωνίζονταν για τον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor, ο οποίος όμως θα είχε και δυο μεγάλα έπαθλα. Το πρώτο και καλύτερο έπαθλο ήταν η φωτιά, ενώ το δεύτερο ήταν δυο κιλά φακές. Οι χαμένοι θα είχαν μόνο μια ευκαιρία να ανάψουν φωτιά, αφού η παραγωγή θα τους έδινε ένα σπίρτο, ενώ οι παίκτες δεν θα είχαν καθόλου φαγητό και θα έπρεπε να ψάξουν στη ζούγκλα για την τροφή τους.

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και επάθλου του Survivor all star με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος στον τελευταίο γύρο «χάρισε» τη νίκη στην ομάδα του. Στο πρώτο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε οι Μαχητές έπρεπε να ψηφίσουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Μετά την καταμέτρηση των ψήφων πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Περικλής Κονδυλάτος.

Πάμε τώρα στα σημερινά! Διάσημοι και Μαχητές θα παλέψουν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Οι Διάσημοι θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για τη χθεσινή ήττα, ενώ οι Μαχητές θέλουν να φτιάξουν από νωρίς ένα μικρό σερί νικών που θα τους δώσει έναν ψυχολογικό αβαντάζ για τη δύσκολη συνέχεια.  Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που φτάνουν από τον Άγιο Δομίνικο οι Μαχητές σήμερα θα καταφέρουν να διπλασιάσουν τις νίκες κερδίζοντας το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ