Φως στο τούνελ: Άγρια κόντρα Δημακοπούλου-Λέων

 
Φως στο τούνελ: Άγρια κόντρα Δημακοπούλου-Λέων

Ενημερώθηκε: 28/01/23 - 11:13

Φως στο τούνελ: Μεγάλη κόντρα ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ανάμεσα στην πραγματογνώμονα, Ουρανία Δημακοπούλου και τον Γρηγόρη Λέων.  

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής για την υπόθεση της Πάτρας, η ιατροδικαστής και πραγματογνώμονας Ουρανία Δημακοπούλου, θέλησε να παρέμβει, ζητώντας προσοχή και αυτοσυγκράτηση στα όσα λέγονται εναντίον της, για την στροφή της στην υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Δεν είναι η Δημακοπούλου που αλλάζει γνώμη, η επιστήμη δίνει την γνώμη της η οποία είναι συγκεκριμένη».

Στη συνέχεια Δημακοπούλου και  Λέων διασταύρωσαν τα ξίφη τους, καθώς ο ιατροδικαστής που βρισκόταν καλεσμένος στο πλατό, μίλησε κατά της συναδέλφου του, χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι πριν μιλούσε στα κανάλια για αργή και βασανιστική δολοφονία των παιδιών και στη συνέχεια, από την πλευρά της υπεράσπισης της κατηγορουμένης, άλλαξε γραμμή πλεύσης.

«Πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί», τόνισε η ίδια, σημειώνοντας ότι η πραγματογνωμοσύνη της και όσα έχει να καταθέσει, θα ακουστούν στο δικαστήριο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ