Παγιδευμένοι spoiler: Πώς η Άννα ξέρει ποιος είναι ο δολοφόνος του Άγγελου

 
Παγιδευμένοι spoiler: Πώς η Άννα ξέρει ποιος είναι ο δολοφόνος του Άγγελου

Ενημερώθηκε: 04/02/23 - 19:05

Η Άννα βρίσκει σταδιακά τη μνήμη της στη σειρά Παγιδευμένοι κι αυτό δίνει ελπίδες στον Δημήτρη πως θα καταφέρει να την απαλλάξει από τις κατηγορίες που τη βαραίνουν. Όσο ο Σταύρος προσπαθεί να κλείσει την υπόθεση θεωρώντας προφανές πως η Άννα σκότωσε τον Άγγελο Χατζή, τόσο ο Αντρέας μαζί με τον Δημήτρη θα ψάχνουν να βρουν τα στοιχεία που θα την αθωώσουν οριστικά.

Άλλωστε ο Άγγελος είχε δημιουργήσει μια στρατιά επίδοξων δολοφόνων γύρω του. Οι απειλές και οι εκβιασμοί του μέσα από τη φυλακή και οι προσπάθειά του να κάνει όσο μεγαλύτερο κακό μπορεί, χρησιμοποιώντας τους όλους σαν μαριονέτες τελικά γύρισε στον ίδιο. Και η ζωή του ήταν το τίμημα. Μόνο που ο δολοφόνος του έχει καταφέρει να ξεφύγει μέχρι στιγμής. Μπορεί να θεωρεί πως έχει κάνει το τέλειο έγκλημα, αλλά ας μην ξεχνάμε πως το ίδιο νόμιζε κι ο Άγγελος Χατζής όταν πετούσε στα σκουπίδια τη Μυρτώ νεκρή μέσα σε μια βαλίτσα.

Το πτώμα του Άγγελου θα μιλήσει και θα δείξει τον δολοφόνο του στα επόμενα επεισόδια. Μέχρι στιγμής τέσσερις γυναίκες έχουν τα ισχυρότερα κίνητρα για να βγάλουν τον Άγγελο από τη μέση για πάντα και να τελειώσει το μαρτύριό τους. Η μία από αυτές είναι η μάνα που τον γέννησε. Η Υβόννη έχει πανικοβληθεί, αφού δεν περίμενε πως ο γιος της θα χρησιμοποιήσει κι εναντίον της στοιχεία που θα τη διαλύσουν μπροστά στα μάτια όλων, αποκαλύπτοντας τον εραστή της.

Η Κατερίνα θα τον άφηνε να καταστρέψει τη ζωή και την καριέρα της ως δικαστή; Η Ειρήνη έχει χάσει την κόρη της από το διεστραμμένο του χέρι...Η Χρύσα έθαψε την αδερφή της και παραλίγο να χάσει την κόρη της, Λίνα, από την απόπειρα αυτοκτονίας εξαιτίας του Άγγελου...Ποια θα είχε το κουράγιο να σηκώσει το όπλο και να βγάλει από τη ζωή της τον Άγγελο Χατζή;

Και το κυριότερο σε ποιαν ανήκει η μυρωδιά που θυμήθηκε η Άννα από γυναικείο σαμπουάν; Έχει βρεθεί επανειλημμένως και με τις τέσσερις. Δεν θα είχε αναγνωρίσει τη μυρωδιά πάνω τους; Ή πρόκειται για έναν καλά καμουφλαρισμένο δολοφόνο; Ένα είναι σίγουρο, ο δολοφόνος του Άγγελου Χατζή είναι πρόσωπο γνωστό αλλά μη υπολογίσιμο, μέχρι τώρα. Γνωρίζει τη δράση του κι έχει εντολή για ότι κάνει.

Και προφανώς ξέρει πολύ καλά να «φυτεύει» ενοχοποιητικά στοιχεία και να παραπλανάει για την παρουσία του. Γιατί την ημέρα που βρέθηκε η Άννα δίπλα στο πτώμα του Άγγελου Χατζή, ο δολοφόνος είχε μόλις αποχωρήσει χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος. Τελικά με ποιον είχε ραντεβού στο εξοχικό του ο Άγγελος; Είναι το πρόσωπο που θα τον βοηθούσε να διαφύγει στο εξωτερικό;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ