Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα 15/02 το αγώνισμα επικοινωνίας

 
Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα 15/02 το αγώνισμα επικοινωνίας

Ενημερώθηκε: 15/02/23 - 11:16

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ στο Survivor θα γίνει ο αγώνας επικοινωνίας της εβδομάδας.

Πάμε να δούμε τι έχει συμβεί έως τώρα. Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας με τις διαρροές (spoiler) να επιβεβαιώνονται και τους μπλε να παίρνουν επιτέλους ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι κόκκινοι μετά από καιρό δεν πήγαν στο συμβούλιο του νησιού ως παρατηρητές, αλλά ως πρωταγωνιστές, αφού έπρεπε να ψηφίσουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Μετά την ξηφοφορία η κάλπη έβγαλε το όνομα του Σπύρου Μαρτίκα ο οποίος θα διεκδικήσει την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού μαζί με τους Κρις Σταμούλη, Μελίνα Μεταξά και Γιώργο Ασημακόπουλο. Αργότερα θα επιστρέψουμε με διαρροές (spoiler) για τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης την Πέμπτη 16/02. 

Σήμερα το βράδυ οι δυο ομάδες θα μπουν στον στίβο μάχης και οι παίκτες θα αγωνιστούν στα…τυφλά. Ναι καλά ακούσατε! Ο κάθε παίκτης θα πρέπει να διασχίσει τον στίβο μάχης με δεμένα τα μάτια και υπό την καθοδήγηση ενός συμπαίκτη του.  Στο τρέιλερ βλέπουμε ότι κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επικρατεί μεγάλη ένταση με τους Σπύρο Μαρτίκα και Νίκο Μπάρτζη να τσακώνονται έντονα.  Οι παίκτες  που θα κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου του Survivor θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μηνύματα από τις οικογένειές τους.

Ποιος θα κερδίσει λοιπόν; Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν αν και οι μπλε κατάφεραν να κερδίσουν χθες την ασυλία σήμερα θα επιστρέψουν στις ήττες. Οι κόκκινοι θα είναι οι μεγάλοι νικητές και θα απολαύσουν το έπαθλο που θα περιέχει πιθανότατα και φαγητό. Αν προκύψουν ανατροπές στα spoilers για το σημερινό επεισόδιο του Survivor θα επιστρέψουμε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ