Survivor spoiler 23/02: Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα και η ομάδα που κερδίζει

 
Survivor spoiler 23/02: Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα και η ομάδα που κερδίζει

Ενημερώθηκε: 23/02/23 - 10:55

Survivor spoiler 23/02: Σήμερα το βράδυ το επεισόδιο του reality επιβίωσης θα είναι ΓΕΜΑΤΟ αφού θα μάθουμε ποιος παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ θα παρακολουθήσουμε και τον αγώνα επάθλου. 

Μετά τα αγωνίσματα ασυλίας της εβδομάδας υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Γιώργος Κόρομι και Αφρδίτη Σκαφίδα. Οι προβλέψεις ήθελαν μια από τις δυο κοπέλες να αποχωρεί όμως έγινε η μεγάλη ανατροπή. Σύμφωνα με τις διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν αυτός  που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχωρεί από το Survivor είναι ο ζαχαροπλάστης. Η αποχώρηση αναμένεται να είναι φορτισμένη συναισθηματικά, αφού ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει δηλώσει πολλές φορές αυτή την εβδομάδα ότι θέλει όσο τίποτα άλλο να παραμείνει στο παιχνίδι. 

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε τον Νικόλα Αγόρου να είναι ενοχλημένος με τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα, ενώ μιλώντας στην κάμερα λέει ότι δεν θα του δίνει καμιά σημασία.  Από την άλλη μέλη της μπλε ομάδας θεωρούν ότι Τάκης Καραγκούνιας και Κωνσταντίνος Βασάλος εκμεταλλεύονται τον Αγόρου τον οποίο έχουν πάρει με το μέρος τους. 

Σήμερα εκτός από την αποχώρηση θα γίνει και ο αγώνας επάθλου της εβδομάδας για το πολυπόθητο φαγητό. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Τάκης Καραγκούνιας θα κοντραριστεί άγρια με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας. Οι κόκκινοι μετά την χθεσινή νίκη στο αγώνισμα επικοινωνίας του Survivor, θα μπουν με φόρα στον στίβο μάχης για να κερδίσουν ξανά, ενώ οι μπλε δεν θέλουν να υποστούν ξανά την ήττα και να φτιάξουν νέο αρνητικό σερί.  Διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι η κόκκινη ομάδα για ακόμη μια φορά θα γευτεί το έπαθλο, ενώ οι μπλε θα μείνουν με τις προμήθειες.   

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ