Λιάγκας-Σκορδά: Που μετακόμισε ο παρουσιαστής

 
Λιάγκας-Σκορδά: Που μετακόμισε ο παρουσιαστής

Ενημερώθηκε: 06/11/16 - 12:17

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθούν να βάλουν σε τάξη τη ζωή τους και να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα. Το πρώην πλέον ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε να ψάχνει σπίτι ώστε να μετακομίσει, αφήνοντας τη Φαίη Σκορδά στο μέχρι πρότινος οικογενειακό τους σπίτι.

Ψάχνοντας ένα ιδανικό σπίτι για ένα άτομο, κατέληξε στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Η συγκεκριμένη περιοχή του επιτρέπει να βρίσκεται κοντά στο σπίτι που ζει η πρώην σύζυγός του και τα δυο παιδιά τους.

Μάλιστα, ο Γιώργος το έχει μοιραστεί με τους κοντινούς του ανθρώπους και τους φίλους του. Στο περιβάλλον του ΑΝΤ1 ο χωρισμός τους και η μετακόμιση του Γιώργου Λιάγκα ήταν ένα επτασφράγιστο μυστικό.

Να σημειώσουμε ότι το σπίτι που έμενε το ζευγάρι με τα παιδιά του ανήκει στον Γιώργο Λιάγκα, αφού είναι γραμμένο στο δικό του όνομα, καθώς και το εξοχικό σπίτι της Τήνου. Στο πλευρό της Φαίης η μητέρα της, η οποία έχει εγκατασταθεί στο σπίτι της κόρης της για να την στηρίξει και φροντίζει τα παιδιά μαζί με τη νταντά τους

Χθες ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε μια φωτογραφία από την έξοδό του με τους συνεργάτες του από το Lucky Room λίγο μετά τα γυρίσματα που έκαναν όλοι οι συντελεστές. Ο παρουσιαστής βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την πρεμιέρα του που θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Δείτε τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο instagram, λίγες μόλις ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού.

Τον χωρισμό-βόμβα σχολίασε η Ναταλία Γερμανού: "Να μειώσουμε λίγο τα χαμόγελα γιατί εμείς μπορεί να έχουμε κέφια και χαρές, αλλά σε κάποιο άλλο σπιτικό, τηλεοπτικό και φιλικό μας δεν είχαμε... Μιλάμε για τον χωρισμό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα που ανακοινώθηκε επίσημα χθες. «Θα μας ενώνουν πάντα τα παιδιά μας» είπαν με εξαιρετική ωριμότητα και οι δυο τους. Νομίζω μια πολύ σοφή κουβέντα από δύο ανθρώπους που αγαπήθηκαν πολύ... Η αλήθεια είναι, για να μην σας κοροϊδεύουμε, ότι υπήρχαν κάποιοι ψίθυροι αρκετό καιρό τώρα. Υπήρχαν κάποιες φωνούλες ψιθυριστές. Δεν το έλεγαν οι ίδιοι αλλά μεταξύ της τηλεοπτικής οικογένειας και της τηλεοπτικής γειτονιάς αυτή η ερώτηση κουβεντιαζόταν ανάμεσά μας από το καλοκαίρι".

Αλλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία βρίσκεται στα δικαστήρια με τον Λιάγκα. Τι είπε; "Ένα γεγονός που σίγουρα ευχάριστο δεν μας είναι. Πάντοτε μια είδηση χωρισμού στα αφτιά όλων μας φαντάζει δύσκολη ανεξάρτητα από τους λόγους για την οποία πάρθηκε. Μιλάω για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα που χθες μας έγινε γνωστό ότι πήραν χωριστούς δρόμους".

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας κι ενώ μιλούσαν για τις φήμες που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τον χωρισμό Λιάγκα Σκορδά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε χαρακτηριστικά: "Πάντα μέσα από το αστείο, μέσα από την πλάκα, λες τις αλήθειες".