Καστοριά: Τραγωδία στην άσφαλτο με θύματα δύο ανηλίκους

 
καστορια

Ενημερώθηκε: 28/08/25 - 08:50

Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα δύο νέους ανθρώπους σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Καστοριάς – Αμυνταίου κοντά στην Κορησό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για το σοβαρό δυστύχημα στις 5:50. Ειδικότερα, όλα έγιναν όταν ενα λευκό ΙΧ μάρκας BMW, στο οποίο επέβαιναν ένας νεαρός άνδρας και μία νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες ηλικίας περίπου 16 ετών, ξέφυγε από την πορεία του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα το όχημα να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα, καθιστώντας την επιχείρηση απεγκλωβισμού εξαιρετικά δύσκολη για τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Καστοριά: Δύο ανήλικα παιδιά έχασαν τη ζωή τους

Μετά από προσπάθειες, οι διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν τους δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι όμως δεν είχαν τις αισθήσεις τους. Αμεσα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και του Κέντρου Υγείας Αργους Ορεστικου μετέφεραν τους δύο νέους στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι οικογένειες των δύο θυμάτων τους αναζητούσαν από αργά χθες το βράδυ.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία, ενώ οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ