Πάτρα: Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται

 
εμπρηστικος μηχανισμος

Ενημερώθηκε: 04/11/25 - 21:29

Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού έξω από το σπίτι του τα ξημερώματα της Τρίτης (4/11) κατήγγειλε ένας πολίτης στην Πάτρα, προκαλώντας την κινητοποίηση των τοπικών Αρχών.

Ο πολίτης κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι προκλήθηκαν ζημιές στην κατοικία του μετά από έκρηξη μηχανισμού που είχε τοποθετηθεί.

Οι Αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση τριών ατόμων, δύο ανδρών και μίας γυναίκας, οι οποίοι αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό, παράνομη βία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με το tempo24, φέρεται η επίθεση να σχετίζεται με κατάθεσή του ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται οι τρεις κατηγορούμενοι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ