Νέο πένθος σκεπάζει τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, καθώς ένας 55χρονος φίλαθλος της ομάδας άφησε την τελευταία του πνοή στη Λάρισα, χτυπημένος από την καρδιά του. Η είδηση του θανάτου του έρχεται να προστεθεί στο βαρύ κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του «Δικεφάλου» μετά το τραγικό δυστύχημα στη Ρουμανία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε γνωστό πρόβλημα υγείας και επρόκειτο να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο μέλλον. Ωστόσο, η καρδιά του δεν άντεξε το βάρος της απώλειας:
Ο 55χρονος φέρεται να συγκλονίστηκε από τις ειδήσεις που έφταναν από τη Ρουμανία.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στα θύματα του δυστυχήματος περιλαμβανόταν και άτομο από τον στενό φιλικό του κύκλο.
Η συναισθηματική φόρτιση στάθηκε μοιραία, προκαλώντας του καρδιακό επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατό του.
Η απώλεια του γνωστού μέλους του οπαδικού κινήματος έχει προκαλέσει κύμα συγκίνησης, με την «ασπρόμαυρη» οικογένεια να θρηνεί έναν ακόμα δικό της άνθρωπο σε αυτή τη μαύρη περίοδο.