Το παρασκήνιο της συνάντησης Μητσοτάκη - Ρέμου

 
Το παρασκήνιο της συνάντησης Μητσοτάκη - Ρέμου

Ενημερώθηκε: 11/01/17 - 11:14

Διευκρινίσεις για τη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, έδωσε ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Εχθές είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επίσκεψή μου αυτή στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, είχε σαν σκοπό να καταθέσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της κοινωνίας όπως εγώ τις εκλαμβάνω εγώ. Όλη η κουβέντα μας στάθηκε στα πλαίσια μιας φιλικής και ειλικρινούς συζήτησης. Η επίσκεψή μου αυτή δεν έχει καμία πολιτική απόχρωση και ως εκ τούτου ουδεμία σχέση έχουν τα σενάρια της εμπλοκής μου με την πολιτική του τόπου. Ως ενεργός πολίτης όμως θα συνεχίσω και θα καταθέτω τις απόψεις μου και τις ανησυχίες μου σε όλες τις πολιτικές πλευρές. Ευχαριστώ τον κύριο Μητσοτάκη για την εγκάρδια φιλοξενία του και του εύχομαι καλή συνέχεια».

Κυριάκος Μητσοτάκης στη χτεσινοβραδινή συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ

Για τη συνάντηση με τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο μίλησε και ο πρόεδρος της ΝΔ :

- Τώρα, θα σας ρωτήσω μετά και ποια είναι η ευχή που πήρατε και είναι η καλύτερη ευχή αλλά επιμένουν πολλοί φίλοι όταν μάθανε ότι θα μιλήσουμε σήμερα εδώ να σας ρωτήσω και να μου ξεκαθαρίσετε αν η συνάντηση της μιας ώρας με τον Αντώνη Ρέμο ήταν στο πλαίσιο των εορτών ή στο πλαίσιο της πολιτικής.

Επειδή είπατε για νέα πρόσωπα και επειδή είπατε για ανθρώπους οι οποίοι έχουν και μια απήχηση στην κοινωνία αν θα δούμε τον Αντώνη Ρέμο για παράδειγμα στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

- Όχι, δεν νομίζω ότι υπάρχει καμιά τέτοια πρόθεση από καμιά μεριά, θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό.

- Το διαβάσατε.

- Ναι, δεν υπάρχει όμως τέτοια πρόθεση. Εγώ δεν τον γνώριζα, αλλά είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος καλλιτέχνης, είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στο να συναντιέται ένας πολιτικός με έναν σπουδαίο καλλιτέχνη. Είναι σπουδαίος καλλιτέχνης ο Αντώνης σε αυτό το είδος της μουσικής το οποίο ο ίδιος έχει επιλέξει. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, είναι μια άλλη οπτική ματιά στην κοινωνία μας και πιστεύω ότι είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ευρύ πνεύμα και θεωρώ λοιπόν απολύτως λογικό να συζητώ με πολλούς ανθρώπους και να παίρνω ερεθίσματα και ιδέες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χιονοθύελλα στη Λαμία-Μάχη για να μείνει ανοιχτή η εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης!

Η «Αριάδνη» συνεχίζει να δοκιμάζει τη Βόρεια Ελλάδα - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

 Κλειστά σχολεία: Δείτε ποια σχολεία δε θα λειτουργήσουν σήμερα

Μόλις 156 λεωφορεία κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη, τα 44 με αλυσίδες