Σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία καταγράφονται για ακόμη ένα πρωινό σε βασικούς οδικούς άξονες της Αθήνας, με ουρές χιλιομέτρων και καθυστερήσεις που δοκιμάζουν την υπομονή των οδηγών.
Ιδιαίτερα επιβαρυμένη είναι η κατάσταση στον Κηφισό, όπου η κίνηση εκτείνεται από το ύψος του Ρέντη έως και τη Μεταμόρφωση, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Στη λεωφόρο Κηφισίας, τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες στο ύψος του Ψυχικού, ενώ ανάλογη εικόνα παρατηρείται και στην περιοχή του Χαλανδρίου. Αυξημένη είναι η κυκλοφορία και στη λεωφόρο Μεσογείων, κυρίως στο ρεύμα προς το κέντρο της πόλης.
Προβλήματα εντοπίζονται και στο κέντρο, με καθυστερήσεις να καταγράφονται στις λεωφόρους Βασιλίσσης Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας.
Παράλληλα, αυξημένη κίνηση σημειώνεται στη λεωφόρο Αθηνών, από το Χαϊδάρι έως τον Σκαραμαγκά, καθώς και στην παραλιακή στο ύψος του Αλίμου. Καθυστερήσεις καταγράφονται επίσης στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.