Νεκρός εντοπίστηκε ένας 25χρονος άνδρας στον Άγιο Δημήτριο, στην περιοχή του Πάρκου Ασυρμάτου, προκαλώντας συναγερμό στις Αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα, ελληνικής καταγωγής, έφερε θανατηφόρο τραύμα στην καρδιά από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.
Πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για τον γιο ανώτερου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., στοιχείο που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υπόθεση. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ παρών ήταν και ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης.
Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο νεαρός να τραυματίστηκε σε διαφορετικό σημείο και στη συνέχεια να μεταφέρθηκε στο πάρκο, όπου και εντοπίστηκε. Τις Αρχές φέρεται να ειδοποίησε αλλοδαπός, σύμφωνα με πληροφορίες.
Η σορός βρέθηκε κοντά σε κατάστημα εστίασης της περιοχής, σημείο όπου τον περασμένο Ιανουάριο είχε σημειωθεί περιστατικό με πυροβολισμούς. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την Αστυνομία να συλλέγει στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Αυτόπτης μάρτυρας, που γνωρίζει την οικογένεια του θύματος, ανέφερε ότι είχε προηγηθεί καβγάς, κατά τον οποίο ο 25χρονος δέχθηκε μαχαιριά στην καρδιά. Όπως περιέγραψε, το θύμα, αν και σοβαρά τραυματισμένο και μέσα στα αίματα, κατάφερε να περπατήσει λίγα μέτρα πριν καταρρεύσει και χάσει τη ζωή του. Παράλληλα, σημείωσε ότι στην περιοχή σημειώνονται συχνά παρόμοια περιστατικά.
Στο σημείο βρέθηκε και ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο νεαρός έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον θώρακα, κάνοντας λόγο για ένα τραγικό συμβάν. Τόνισε επίσης ότι στο πάρκο δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, καθώς ο χώρος έχει παραχωρηθεί σε εργολάβο και βρίσκεται σε διαδικασία ανάπλασης.
Ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι οι κάτοικοι έχουν εκφράσει ανησυχίες για την έλλειψη επιτήρησης, δεδομένου ότι πρόκειται για περιοχή με αυξημένη παραβατικότητα, ενώ ανέφερε ότι, παρότι περιπολεί ομάδα ΔΙΑΣ, η έκταση του πάρκου είναι μεγάλη.