Έρχονται αλλαγές στη Σίτι από τον Γκουαρντιόλα

 
Έρχονται αλλαγές στη Σίτι από τον Γκουαρντιόλα

Ενημερώθηκε: 17/01/17 - 16:47

Μετά και την ήττα στο "Γκούντισον Παρκ" από την Έβερτον με 3-0, ο Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση για σημαντική ενίσχυση της Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι, μαζί με αρκετές αποχωρήσεις από το φετινό ρόστερ των "πολιτών".

Παρελθόν από την Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να αποτελέσουν οι Τουρέ, Ζαμπαλέτα, Σανιά, Κλισί, Νάβας και Καμπαγέρο, των οποίων τα συμβόλαια δεν θα ανανεωθούν. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό το σενάριο της αποχώρησης των Κολάροφ-Κομπανί, αν έρθει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί τους διοικούντες του συλλόγου.

Στο Μάντσεστερ θα γυρίσουν και οι δανεικοί της ομάδας, δηλαδή οι Χαρτ, Μπονί, Νασρί και Μανγκαλά, με τους οποίους θα γίνουν συζητήσεις για μακροχρόνια συμβόλαια, ώστε να παρέχουν έξτρα λύσεις στο δυναμικό των "πολιτών".

Αυτονόητη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Για τον Καταλανό τεχνικό, οι Αϊμερίκ Λαπόρτ (της Μπιλμπάο), Νταβίντ Αλάμπα (της Μπάγερν Μονάχου) και Αντουάν Γκριζμάν (της Ατλέτικο Μαδρίτης) είναι οι προτεραιότητες του ερχόμενου καλοκαιριού, περιπτώσεις πάντως δύσκολες από κάθε άποψη στο να πραγματοποιηθούν.