Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ οι τρεις εγκαυματίες

 
fwtia-aspropyrgos

Ενημερώθηκε: 11/07/26 - 14:22

Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τους τρεις σοβαρά τραυματίες από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης σε επιχείρηση στον Ασπρόπυργο δίνουν οι γιατροί, καθώς και οι τρεις νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Την ίδια ώρα, ποινικές διώξεις ασκήθηκαν σε βάρος των δύο συλληφθέντων για την υπόθεση, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Οι δύο από τους τρεις τραυματίες, που εξακολουθούν να νοσηλεύονται για τρίτο 24ωρο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, χρειάστηκε να υποβληθούν εκ νέου σε χειρουργικές επεμβάσεις, προκειμένου να καθαριστούν τα εγκαύματα και τα τραύματά τους.

Πρόκειται για έναν 41χρονο άνδρα, ο οποίος φέρει εγκαύματα στο 75% της επιφάνειας του σώματός του, ενώ έχει υποστεί και εισπνευστικό έγκαυμα, καθώς και για έναν 54χρονο, ο οποίος έχει εγκαύματα στο 90% του σώματός του και σοβαρές επιπλοκές από την έκθεσή του στη φωτιά.

Ο τρίτος τραυματίας είναι ένας 28χρονος άνδρας, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Οι θεράποντες ιατροί χαρακτηρίζουν καθοριστικά τα επόμενα 24ωρα για την εξέλιξη της υγείας και των τριών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ