Επεισόδιο στον Πειραιά: Προπηλάκισαν οδηγό λεωφορείου της γραμμής του αεροδρομίου στην Ακτή Μιαούλη

 
ρομα

Ενημερώθηκε: 02/09/26 - 21:21

Στιγμές τρόμου έζησε οδηγός λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο από το αεροδρόμιο προς τον Πειραιά, όταν δέχθηκε φραστική επίθεση και προπηλακισμούς από ρομά σε αγροτικό όχημα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος της Ακτής Μιαούλη, την ώρα που το λεωφορείο κινούνταν στην αριστερή λωρίδα προκειμένου να προσεγγίσει τον τερματικό σταθμό.

Τότε, ένα αγροτικό όχημα έκλεισε τον δρόμο στο λεωφορείο. Τέσσερα άτομα αποβιβάστηκαν από το αγροτικό και άρχισαν να εκτοξεύουν ύβρεις, απειλές και χειρονομίες κατά του οδηγού, ενώ στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά προς το όχημα, χτυπώντας τα παράθυρα και ψάχνοντας τρόπο να εισέλθουν στο εσωτερικό του.

Ο οδηγός παρέμεινε ψύχραιμος και κλειδώθηκε εντός του λεωφορείου για την ασφάλειά του. Συνειδητοποιώντας την κρισιμότητα της κατάστασης, άρχισε να καταγράφει τις κινήσεις των δραστών με το κινητό του τηλέφωνο, γεγονός που αποδείχθηκε καταλυτικό, καθώς οι επιτιθέμενοι τράπηκαν σε φυγή μόλις αντιλήφθηκαν την βιντεοσκόπηση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ