Στη σύλληψη ενός 22χρονου, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στην αιματηρή επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 32χρονου στην Ελευσίνα, προχώρησαν οι Αρχές το απόγευμα της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 22χρονος, τα στοιχεία του οποίου είχαν ταυτοποιηθεί και αναζητούνταν από την ΕΛ.ΑΣ., παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Ο ίδιος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις που αφορούν όπλα και ναρκωτικά
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του, οι αστυνομικοί εντόπισαν, μεταξύ άλλων, δύο στιλέτα, μία σιδερογροθιά, μία αντιασφυξιογόνα μάσκα και μία φωτοβολίδα.
Την ίδια ώρα, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου εμπλεκόμενου, ενός 18χρονου, ο οποίος φέρεται επίσης να συμμετείχε στην επίθεση κατά του 32χρονου.