Την διέλυσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Την διέλυσε!

Ενημερώθηκε: 15/02/17 - 00:52

Η Παρί Σεν Ζερμέν κάνοντας μια εκπληκτική εμφάνιση, διέλυσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα και πήρε τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League!

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι πραγματοποιώντας μια τρομερή εμφάνιση εξαφάνισε τους τρεις σούπερ-σταρ (Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες) των Καταλανών, την ίδια ώρα ανάγκασε σε ανυπαρξία τη μεσαία της γραμμή και με τους Ντράξλερ, Ντι Μαρία να οργιάζουν, πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της!

Ωστόσο, το πιο... εξωφρενικό της υπόθεσης είναι ότι το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν, έχοντας σε μαγικό βράδυ τους Ραμπιό και Βεράτι, που "κατάπιαν" το κέντρο των "μπλαουγκράνα".

Δύο γκολ για τους Παριζιάνους πέτυχε ο Ντι Μαρία που έκανε μακράν του δεύτερου το καλύτερό του παιχνίδι με την Παρί τη μέρα των γενεθλίων του (έκλεισε τα 29) και από ένα ο Ντράξλερ και ο Καβάνι.

Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα το μόνο που έχει να παρουσιάσει είναι το δοκάρι σε κεφαλιά του Ουμτιτί στο 84' έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Πικέ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν (Ουνάι Έμερι): Τραπ, Μενιέ, Μαρκίνιος, Κιμπέμπε, Κουρζάβα, Ραμπιό, Βεράτι (70' Ενκουνκού), Ματουιντί, Ντι Μαρία (61' Λούκας Μόουρα), Ντράξλερ, Καβάνι.

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκερ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Αντρέ Γκόμες (58' Ραφίνια), Ινιέστα (73' Ράκιτιτς), Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.