Τον αποκεφάλισε με ηλεκτρικό πριόνι στη διάρκεια του σεξ!

 
Τον αποκεφάλισε με ηλεκτρικό πριόνι στη διάρκεια του σεξ!

Ενημερώθηκε: 16/02/17 - 19:38

'Εδεσε τον σύντροφό της στο κρεβάτι και του έκοψε το κεφάλι με ηλεκτρικό πριόνι! Η ιστορία της 32χρονης έχει προκαλέσει φρίκη σε όλη την Γερμανία.

Η Γκαμπριέλ δικάζεται στο Μόναχο με την κατηγορία πως δολοφόνησε τον εραστή της με ηλεκτρικό δισκοπρίονο στη διάρκεια ερωτικών παιχνιδιών και ενώ εκείνος ήταν δεμένος και με κλειστά μάτια στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με την κατηγορία, η 32χρονη χρησιμοποίησε το πριόνι για να κόψει το κεφάλι του 28χρονου άνδρα, αφού πρώτα του είχε ανοίξει το στέρνο...

Η γυναίκα και ο 28χρονος τότε φίλος της που αναφέρεται ως 'Αλεξ γιατί σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τα πραγματικά ονόματά τους δεν ανακοινώνονται, ζούσαν μαζί στο Μόναχο.

Η γυναίκα ομολόγησε τον φόνο αλλά το επιχείρημα των δικηγόρων της είναι πως επρόκειτο για μη προσχεδιασμένη πράξη απελπισίας. Η απόγνωσή της οφειλόταν στο ότι ο 'Αλεξ την εξανάγκαζε να συμμετέχει σε εξευτελιστικά σεξουαλικά παιχνίδια, όπως είπαν στο δικαστήριο.

Παρότι ο φόνος έγινε το 2008 δεν αποκαλύφθηκε παρά τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν το διαμελισμένο πτώμα του άνδρα βρέθηκε θαμμένο στον κήπο του σπιτιού όπου ζούσαν, γράφει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Οι δυό τους είχαν γνωριστεί όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών. Όταν έκλεισε τα 18 άρχισαν να συζούν αλλά η σχέση τους ήταν τρικυμιώδης. "Ήταν δύο διαφορετικοί άνθρωποι ταυτόχρονα" είπε η νεαρή γυναίκα στο δικαστήριο. "Αυτός που ερωτεύτηκα ήταν καλλιεργημένος και είχε χιούμορ". 'Ομως και μια άλλη πλευρά, υποστήριξε. Οι δικηγόροι της σκοπεύουν να παρουσιάσουν στο δικαστήριο το ημερολόγιό της στο οποίο έγραφε όλα τα εξευτελιστικά σεξουαλικά παιχνίδια στα οποία την ανάγκαζε να παίρνει μέρος.

Τον Δεκέμβριο του 2008 το ζευγάρι είχε έναν μεγάλο τσακωμό και εκείνη τον έδιωξε από το σπίτι. Αργότερα όμως τα ξαναβρήκαν και η Γκαμπριέλ του επέτρεψε να γυρίσει πίσω. Στο σημείο αυτό στηρίζονται οι κατήγοροι, υποστηρίζοντας πως η γυναίκα προσποιήθηκε πως τον ήθελε πίσω, έχοντας στην πραγματικότητα ήδη αποφασίσει να τον σκοτώσει.

Τη νύχτα του φόνου ο άντρας έκλεισε μόνος του τα μάτια του, φορώντας γυαλιά θαλάσσης καλυμμένα με μαύρη ταινία, και ζήτησε από την κοπέλα να τον δέσει στο κρεβάτι. Τότε, σύμφωνα με την κατηγορία, εκείνη τον σκότωσε περνώντας το δισκοπρίονο μέσα από το στέρνο του.

Οι συνήγοροί της λένε πως το πριόνι βρισκόταν στο δωμάτιο επειδή το ζευγάρι ανακαίνιζε το σπίτι και πως η γυναίκα το άρπαξε σε μια στιγμή απελπισίας.

Μετά τον θάνατό του η γυναίκα χρησιμοποίησε το δισκοπρίονο για να κόψει το κεφάλι του Alex και κάλυψε το σώμα του με ένα σεντόνι. Έκλεισε πίσω της την πόρτα του δωματίου και δεν ξαναπλησίασε τη σορό για έξι μήνες. Το πτώμα έθαψε μαζί με τον νέο φίλο της στον κήπο του σπιτιού.

Η φρικιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε οκτώ χρόνια αργότερα όταν εκείνος μεθυσμένος μίλησε για όσα είχαν συμβεί σε κοινή τους φίλη, η οποία ενημέρωσε την αστυνομία.