Την "ψάχνει" για Κρόος η Γιουνάιτεντ

 
Την "ψάχνει" για Κρόος η Γιουνάιτεντ

Ενημερώθηκε: 20/02/17 - 18:49

Μπορεί η σεζόν να έχει πολύ μέλλον μπροστά της, όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο, ήδη καταστρώνει τα πλάνα του, για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ώστε να ενισχυθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένα από τα ονόματα που εξετάζονται είναι ο Τόνι Κρόος της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γερμανός μέσος βρίσκεται ψιλά στη λίστα του Πορτογάλου τεχνικού μαζί με τους Γκριζμάν και Μπελότι και δεδομένο πως τα χρήματα δεν αποτελούν θέμα για την αγγλική ομάδα , οι "κόκκινοι διάβολοι" θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Βέβαια η Ρεάλ δεν είναι ομάδα που της λείπουν τα λεφτά και άμα η ίδια επιθυμεί να κρατήσει τον παίκτη, δύσκολα θα διαπραγματευτεί το ποσό.

Μάλιστα οι "κόκκινοι διάβολοι" επί Ντέιβιντ Μόγιες είχαν επιχειρήσει να πάρουν τον Γερμανό τη σεζόν 2013-2014, όμως η Μπάγερν είχε διακόψει κάθε επικοινωνία επιλέγοντας την επόμενη χρονιά να τον παραχωρήσει στη Ρεάλ και να φέρει τον Τσάβι Αλόνσο στο Μόναχο.

Από τη μεριά του παίχτη έχει διαρρεύσει πως ο ίδιος είναι ικανοποιημένος στην Ισπανία και θα ήθελε να μείνει αρκετά χρόνια ακόμα εκεί και να κατακτήσει πολλούς τίτλους.