Το απόλυτο ΕΠΟΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Το απόλυτο ΕΠΟΣ!

Ενημερώθηκε: 09/03/17 - 20:25

Η Μπαρτσελόνα το έκανε και αυτό! Τι κι αν είχε χάσει με 4-0 στο Παρίσι; Τι κι αν η Παρί μείωσε σε 3-1 με τον Καβάνι; Η ΟΜΑΔΑΡΑ του Λουίς Ενρίκε πέτυχε 3 τέρματα μέσα σε 5(!) λεπτά και με 6-1 πήρε μια μυθική πρόκριση στους "8" του Champions League!

Οι "μπλαουγκράνα" βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 3-0 στο 49’, αλλά και με 5-1 στο 90’ αφού η Παρί είχε μειώσει στο 62’ όταν έκανε το 3-1 , πετώντας δύο ευκαιρίες για το 3-2 (με Καβάνι και Ντι Μαρία), Ο Νεϊμάρ στο 88’ και στο 90’ έκανε το 5-1, ενώ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων η Βαρκελώνη...γκρεμίστηκε!

Και αυτό διότι, ο Σέρχι Ρομπέρτο, που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα, μετά από ασιστ του Νεϊμάρ, πέτυχε το "χρυσό" γκολ, έκανε το 6-1 και έστειλε την Μπαρτσελόνα, μέσα σε απίστευτους πανηγυρισμούς, στους "8" του Champions League και την Παρί του Ουνάι Έμερι στα...Τάρταρα...


Στα γκολ του Σουάρες στο 3’ και το αυτογκόλ του Κουρζαβά στο 40’, ήρθε να προστεθεί το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μέσι (το κέρδισε ο Νεϊμάρ από τον Μενιέ) για το 3-0 που έκανε το "Καμπ Νου" να σείεται και να ελπίζει στην απόλυτη ανατροπή!

Όμως ο Καβάνι στο 62’ κι ενώ 10 λεπτά νωρίτερα είχε προειδοποιήσει με δοκάρι, έβαλε το πολυπόθητο γκολ για την Παρί, μείωσε σε 3-1 και κάπου εκεί, όλοι πίστεψαν πως η πρόκριση ουσιαστικά τελείωσε, μιας και οι Καταλανοί είχαν σπαταλήσει πολύ μεγάλο μέρος ενέργειας.

Η είσοδος του Ντι Μαρία βοήθησε την Παρί να πάρει κάπως την μπάλα στα πόδια της και μετά το 62’ το ματς έγινε εύκολο στη διαχείριση του για την ομάδα του Έμερι.

Ο Καβάνι στο 64’ και ο Ντι Μαρία στο 85’ δεν σκόραραν και η Παρί το πλήρωσε πανάκριβα. Ο Νεϊμάρ σημείωσε γκολ με φάουλ για το 4-1 στο 88’, ενώ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι που κέρδισε ο Σουάρες έκανε και το 5-1.

Ο Σέρχι Ρομπέρτο με προβολή το 6-1 που άφησε ξερούς τους Γάλλους, από σέντρα του Νεϊμάρ κι έστειλε στον έβδομο ουρανό 90.000 φίλους της στο γήπεδο και εκατομμύρια στον πλανήτη!

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Μπαρτσελόνα:Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ράκιτιτς (84’ Αντρέ Γκόμες), Μπουσκέτς, Ινιέστα (66’ Αρντά Τουράν), Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ, Ραφίνια (76’ Σέρχι Ρομπέρτο), Μασεράνο, Ουμτιτί

Παρί:Τραπ, Μενιέ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κουρζαβά, Ραμπιό, Βεράτι, Ματουϊντί, Λούκας Μόουρα (55’ Ντι Μαρία), Καβάνι, Ντράξλερ (75’ Οριέ)

Σκόρερς: 3’ Σουάρες, 40’ αυτ. Κουρζάουα, 49’ πεν. Μέσι, 88’, 90’ πεν. Νεϊμάρ, 94’ Σέρχι Ρομπέρτο – 62’ Καβάνι

Κίτρινες κάρτες: Πικέ, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Νεϊμάρ, Σουάρες – Ματουιντί, Ντράξλερ, Καβάνι

Διαιτητής: Αϊτεκίν (Γερμανία)