Survivor: Έγινε θαύμα στον Άγιο Δομήνικο! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Survivor: Έγινε θαύμα στον Άγιο Δομήνικο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 03/05/17 - 10:25

Μάλλον ο Άγιος Δομινίκος έβαλε το χεράκι του και στο Survivor συνέβη ένα θαύμα! Η αγαπημένη Λάουρα Νάργες κατάφερε να ξεπεράσει την υψοφοβία της και να διασκεδάσει με την ψυχή της το έπαθλο που κέρδισαν οι Διάσημοι.

Λάουρα

Δεν έχουν περάσει παρά μόλις λίγες εβδομάδες απ'όταν είδαμε την να την πιάνει κρίση πανικού πριν καν ανέβει στην πλατφόρμα για να διαγωνιστεί, με τους συμπαίκτες της να σπεύδουν να την κατεβάσουν με προσοχή.

Η υψοφοβία όπως αναφέρουν οι επιστήμονες είναι μια φοβία όπου «το άτομο πιστεύει πως κινδυνεύει από κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο ή κατάσταση, το οποίο, όμως, στην πραγματικότητα δεν αποτελεί αντικειμενικό κίνδυνο».

Από τις προτεινόμενες μεθόδους αντιμετώπισης της φοβίας είναι οι ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις και οι φαρμακοθεραπείες, όπως επίσης και η σταδιακή επαφή με το φοβικό ερέθισμα με στόχο την αποσύνδεση από τον φόβο που το προκαλεί. Εκτός και αν απλά συμβεί ένα... θαύμα ή η απόφαση για άμεση αντιμετώπιση του φόβου μέσα από το παιχνίδι.

Η Λάουρα όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με το να κάνει βόλτα σε υπερυψωμένα συρματόσχοινα κρεμασμένη από ένα σχοινί και μια τροχαλία δεν έκανε πίσω όπως στο αγώνισμα πριν μερικές βδομάδες, αλλά το χάρηκε με την ψυχή της!

Φόβος για τα ύψη ή τελικά κίνηση στρατηγικής για την αποφυγή της ήττας; Όπως και να έχει η παρουσία της Λάουρα στο Survivor το κάνει σίγουρα πιο ενδιαφέρον...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor: Καταγγελία για τα μηνύματα που στέλνουν στους παίκτες

Survivor: Τα «καρφιά» που έπεσαν στο χθεσινό επεισόδιο (ΒΙΝΤΕΟ)