Ολονύκτιο θρίλερ! Η κόρη του Κοβάσεβιτς σε τροχαίο - «Λαμαρίνες» το αυτοκίνητο

 
Ολονύκτιο θρίλερ! Η κόρη του Κοβάσεβιτς σε τροχαίο - «Λαμαρίνες» το αυτοκίνητο

Ενημερώθηκε: 21/07/17 - 00:34

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη η Στέλλα Κοβασεβιτς, κόρη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Είδικού Σύμβουλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώην ποδοσφαιριστή.

Τροχαία,

Σύμφωνα με την καταγγελία η οποία έχει καταγραφεί στην η νεαρή Στέλλα οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, το αυτοκίνητο της μητέρας της, στο οποίο επέβαιναν εκτός από την ίδια ακόμα 3 φίλοι της.

Τα τέσσερα παιδιά οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, μετά την σφοδρή σύγγρουση στην Ιερά Οδό. Η παρέα λίγο νωρίτερα βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής, στο οποίο διασκέδαζαν.

Πληροφορίες για το σοκαριστικό τροχαίο έδωσε στην «Espresso» o 47χρονος Αναστάσιος Βασιλείου, ο 23χρονος γιος του οποίου επέβαινε στο αυτοκίνητο της Στέλλας.

Ο πατέρας του νεαρού καταγγέλει: «Η Στέλλα οδηγούσε. Δίπλα καθόταν μια φίλη της και στο πίσω κάθισμα ο γιος μου με άλλο ένα αγόρι. Εχω αποδείξεις ότι είχε ήδη πιει αρκετά. Αλλωστε, μετά το τροχαίο διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ σε ποσοστό 0,75 χιλιοστών του γραμμαρίου ανά λίτρο αίματος, σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή της Τροχαίας για την οποία ενημερώθηκα».

Σύμφωνα με τον γιο του Αλέξανδρο, «η Στέλλα είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο ανέβηκε στο κράσπεδο, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο και τελικά προσέκρουσε ανεξέλεγκτο σε μια μάντρα.