Είδε την νεκρή μητέρα της στο Google Earth! (ΦΩΤΟ)

 
Είδε την νεκρή μητέρα της στο Google Earth! (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 27/07/17 - 14:20

Τα ωραιότερα πράγματα είναι αυτά που συμβαίνουν τυχαία, και έτσι μπορούν να σου απαλύνουν τον πόνο καμιά φορά. Όπως στην περίπτωση της Denise Underhill που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχασε την μητέρα πριν από ενάμιση χρόνο.

μητέρας

γυναίκες

ΗΠΑ

Η Denise ακόμα νιώθει ισχυρή την απώλεια της της καθώς την είχε αποχωριστεί πολλά χρόνια καθώς οι δυο βρίσκονταν στις δύο άκρες του Ατλαντικού. Μια μέρα η κα. Underhill αποφάσισε να μπει στο Google Earth για να δει φωτογραφία του παλιού της σπιτιού στις όπου και έμενε η μητέρα της.

έκπληξη

Google

Εκεί έλαβε και την ωραιότερη , καθώς στο Earth η φωτογραφία του σπιτιού που πουλήθηκε το 2015, εμφάνιζε την μητέρα της! Έξω από το σπίτι να ποτίζει τον κήπο.

Το σοκ αλλά και η χαρά για την Underhill ήταν τεράστιο και δήλωσε στην Tamworth Herald: «Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Στην άκρη τoυ δρόμου που οδηγεί στην είσοδο του σπιτιού ήταν η μητέρα μου. Πότιζε στον κήπο, όπως έκανε πάντα. Ήμουν έκπληκτη. Μου έφτιαξε τη μέρα. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σε τραβήξει μια φωτογραφία αλλά διαρκούν για μια ζωή. Νομίζω πως κάποιος ήθελε να το δω αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΕΕ προκαλεί ζημιά 2,4 δισ. ευρώ στην Google

Εταιρεία βάζει μικροτσίπ στα χέρια των υπαλλήλων της!

Ανακάλυψαν ωκεανούς νερού στην Σελήνη!