Το αποκαλυπτικό μπλουζάκι της Lady Gaga (ΦΩΤΟ)

 
Το αποκαλυπτικό μπλουζάκι της Lady Gaga (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 31/08/17 - 15:04

Είναι από τις απόλυτες σταρ της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας η Lady Gaga που αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια νέους και νέες σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα παραμένει και μια από τις καυτές παρουσίες στη showbiz, πράγμα που έδειξε και στην πρόσφατη φωτογράφηση για το «V Magazine» με άκρως αποκαλυπτικό μπλουζάκι.

Με αφορμή το νέο δίσκο «Joanne» και το ντοκιμαντέρ «Five Foot Two» με θέμα τη ζωή της στο Netflix, η Lady Gaga φωτογραφίζεται στο «V Magazine» και μιλάει τα άτομα που βρίσκονται δίπλα της, την ειδική σύνδεση με το κοινό και για την αγάπη της για τα άλογα.

«Θέλω να μπορέσω να δω όλα αυτά τα πράγματα που με ενδιαφέρουν, αλλά σιγά- σιγά και με διαφορετικό τρόπο. Το μήνυμα του »Joanne» είναι ότι πρέπει να ζεις την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σου. Η αδερφή του πατέρα μου πέθανε στα 19 της- αυτή ήταν η Joanne, η θεία μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ συμπληρώνει ότι το πνεύμα της ζει ακόμα μέσα στην οικογένειά της.

Για την ομάδα των συνεργατών της τόνισε: «Έχω αυτές τις υπέροχες γυναίκες στη ζωή μου. Με ξυπνούν καθημερινά και βεβαιώνουν ότι είμαι δυνατή, αισθάνομαι καλά και δυνατή. Και επίσης (υπάρχουν) οι ομοφυλόφιλοι άνδρες στη ζωή μου. Θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι δεν υπάρχουν στρέιτ άνδρες στην ομάδα μου, αλλά για μένα είναι οι γυναίκες και οι ομοφυλόφιλοι που μου δίνουν δύναμη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσωπικά δεδομένα διασήμων στα χέρια χάκερ μέσω Instagram

Πορνοστάρ του Σειρηνάκη σκανδάλισε τους κατοίκους στην Ιο!

Νίκος Μουτσινάς: Το επόμενο επαγγελματικό βήμα