Γεωργιάδης για τον 88χρονο στην Γλυφάδα: Δεν είναι δυνατό να εξαντληθεί ο νόμος πάνω του

Παρέμβαση του Άδωνη Γεωργιάδη στην υπόθεση με τον 88χρονο που πυροβόλησε εναντίον των ληστών  στη Γλυφάδα και του ασκήθηκε δίωξη
Ενημερώθηκε: 27/03/18 - 22:57

Παρέμβαση του Άδωνη Γεωργιάδη στην υπόθεση με τον 88χρονο που πυροβόλησε εναντίον των ληστών  στη Γλυφάδα , αλλά τώρα τον κυνηγά και η ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  σε ανάρτησή του στο twitter αναφέρει ότι χρειάζεται επανεξέταση το καθεστώς αυτοάμυνας σε εισβολές για παράνομες πράξεις ,όπως ληστείες, στα σπίτια και τονίζει ειδικότερα για τον 88χρονο ότι «δεν μπορεί να εξαντληθεί η αυστηρότητα του νόμου εναντίον ενός ανθρώπου που στα 88 του, υπερασπίστηκε το σπίτι του από εισβολείς ληστές»

"

88χρονος πυροβόλησε επίδοξους ληστές και τώρα του ασκούν ποινική δίωξη

 

Ο 88χρονος πυροβόλησε τον έναν από τους δύο ληστές όταν με την βία τον πήγαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν,και τον τραυμάτισε στο χέρι, ενώ όπως διαπίστωσαν λίγο αργότερα οι αστυνομικοί πρόκειται για Αλβανό. Και οι δύο δράστες συνελήφθησαν, μόνο που η Δικαιοσύνη οδήγησε στον εισαγγελέα και τον ηλικιωμένο για το όπλο που χρησιμοποίησε εναντίον των ληστών.

Γλυφάδα: 88χρονος πυροβόλησε επίδοξους ληστές!

 

Στον εισαγγελέα ο 88χρονος φέρεται να υποστήριξε πως πυροβόλησε κατά των δύο, φοβούμενος για την ζωή του και χωρίς να έχει πρόθεση να σκοτώσει.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε διωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (κακούργημα), παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.

Οι δύο ληστές, ένας 28χρονος Αλβανικής υπηκοότητας και ένας 18χρονος Έλληνας, συνελήφθησαν στο νοσοκομείο όπου πήγαν για τις πρώτες βοήθειες μετά το περιστατικό.