Κώστας Καραμανλής: «Να τελειώσει γρήγορα αυτή η κυβέρνηση»

Κώστας Καραμανλής: «Να τελειώσει γρήγορα αυτή η κυβέρνηση»
Ενημερώθηκε: 29/10/17 - 15:56

Κώστας Καραμανλής: ''Να τελειώσει γρήγορα αυτή η κυβέρνηση...'' ζητά ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, βουλευτής Σερρών και χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ''πολιτικό μίμο'' που αντιγράφει τις πολιτικές του Τσε Γκεβάρα, του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και των Ρεπουμπλικάνων, ενώ το ίδιο πράττει και με τις μεταρρυθμίσεις όπως και με τις επενδύσεις "με το δεξί χέρι τις προσκαλεί και με το αριστερό τις διώχνει".

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News τονίζει την αναγκαιότητα γρήγορης ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης, επικρίνοντας την κυβέρνηση για καθυστερήσεις στις προηγούμενες και προσθέτοντας "πιο σημαντικό κι από το να τελειώσει γρήγορα η αξιολόγηση είναι να τελειώσει γρήγορα αυτή η κυβέρνηση".

Σημειώνει ακόμα ότι πρέπει "να κοπεί επιτέλους το παραμύθι για το 'τέλος των μνημονίων'" καθώς "αυτή η κυβέρνηση έφερε το μνημόνιο χωρίς τέλος, αφού έχει ήδη ψηφίσει βάναυσα μέτρα και για μετά την λήξη αυτού του προγράμματος".

Ο κ. Καραμανλής υπογραμμίζει ότι "η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι κεντροδεξιό κόμμα. Πατριωτικό, φιλολαϊκό και φιλελεύθερο" και είναι κατηγορηματικός στο ότι "ποτέ η ΝΔ δεν περιορίστηκε μόνο στα όρια της Δεξιάς. Βέβαια πάντα αφομοίωνε μέσα της και σεβόταν τους γνήσιους εκφραστές αυτής της τάσης. Αλλά τον τόνο στις καλύτερες περιόδους μας ιστορικά και μέχρι σήμερα, τον δίνουν πρόσωπα και πολιτικές που υπερβαίνουν αυτά τα όρια".

Χαρακτήρισε ως "αστείο" "αυτός που συγκυβερνά με τον Πάνο Καμμένο να κατηγορεί για ακροδεξιά ατζέντα το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής".

Λέγοντας πως η σημερινή κυβέρνηση απευθύνεται μόνο σε όσους θεωρεί εκλογική της πελατεία, ο κ. Καραμανλής κατέληξε αναφέροντας πως ναι μεν η ΝΔ δεν μπορεί να τους εκφράσει πολιτικά όλους, αλλά "θα πρέπει να δουλέψουμε για όλους. Έτσι θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της ευρείας πλειονότητας των πολιτών, ακόμα και όσων δεν μας ψήφισαν, η οποία είναι αναγκαία για να κάνει πράξη ως πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βρούτσης: Έρχονται μέτρα που θα προκαλέσουν πραγματικό σοκ