Ντινόπουλος στα Βριλήσσια..

Γνώριμα λημέρια για τον πρώην υπουργό της ΝΔ-Επιβεβαίωση του thepressroom.gr
Ενημερώθηκε: 04/09/18 - 21:04
Του Σπύρου Παπαδάκη ([email protected])

Στη τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει ο σχεδιασμός της ΝΔ για τους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες ανά την Ελλάδα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως “κλείδωσε” και το όνομα του υποψηφίου για το Δήμο Βριλησσίων.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν τον ενδιαφέρει να κερδίσει μόνο τις εθνικές εκλογές αλλά και να “βάψει” μπλε το σύνολο των Δήμων και περιφερειών της χώρας. 

Δεν θα διστάσει λοιπόν να βγάλει μπροστά και μεγάλα ονόματα σε ιδιαίτερα σημαντικούς δήμους ειδικά της Αττικής. 
Θέλοντας λοιπόν να βαδίσει εκ του ασφαλούς, επιλέγει – σύμφωνα με τις πληροφορίες του “thepressroom.gr” τον Αργύρη Ντινόπουλο. 

Γνώριμα λημέρια για τον πρώην υπουργό της ΝΔ καθώς το 2002 έθεσε υποψηφιότητα για την δημαρχία των Βριλησσίων ως ανεξάρτητος υποψήφιος και κέρδισε στον δεύτερο γύρο. Στις εκλογές του 2007 εξελέγη βουλευτής στην περιφέρεια της Β΄ Αθηνών με την στήριξη της ΝΔ και επανεξελέγη το 2009 και το 2012.

Στη τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει ο σχεδιασμός της ΝΔ για τους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες ανά την Ελλάδα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως “κλείδωσε” και το όνομα του υποψηφίου για το Δήμο Βριλησσίων.

Επιβεβαιώνει ο Ντινόπουλος…

Το «thepressroom.gr» επικοινώνησε με τον πρώην υπουργό και επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει το δήμο Βριλησσίων

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο κος Ντινόπουλος επικοινώνησε προσωπικά με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και πήρε απευθείας το πράσινο φως: «εξέφρασα την επιθυμία να είμαι υποψήφιος διότι όπως γνωρίζετε είμαι κάτοικος της περιοχής, ξέρω που υποφέρει η συγκεκριμένη περιοχή και θέλω να υπηρετήσω ξανά την πόλη μου όπως το 2002», λέει χαρακτηριστικά.

Ένα επιπλέον ζήτημα για την ηγεσία της ΝΔ είναι το γεγονός πως τόσο ο δήμος Βριλησσίων όσο και οι όμοροι δήμοι έχουν «πέσει» σε χέρια ΣΥΡΙΖΑίων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να κερδίσει όσο περισσότερους δήμους μέσα στην Αττική. Δεν είναι τυχαίο πως στα Βριλήσσια «κατεβάζει» ένα βαρύ πυροβολικό όπως ο Αργύρης Ντινόπουλος: «δεν είναι θέμα βαρύ πυροβολικού. Αγαπάω την πόλη μου και θέλω να προσφέρω σε αυτήν. Σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, σαφώς και θα πρέπει να ξαναγίνουν «γαλάζια» και τα Βριλήσσια και το Χαλάνδρι…», καταλήγει ο Αργύρης Ντινόπουλος…