Τι απαντάει η ΝΔ στο «Έθνος» για το θέμα Καραμανλή

 
Τι απαντάει η ΝΔ στο «Έθνος» για το θέμα Καραμανλή

Ενημερώθηκε: 09/01/18 - 19:21

Με σκληρή ανακοίνωση η ΝΔ απάντησε στην εφημερίδα «Έθνος» για το δημοσίευμα που προκαλεί ερωτηματικά, ως προς την χρονική στιγμή που δημοσιεύτηκε. Το δημοσίευμα προσπαθεί να ξαναγράψει «την ιστορία όπως θέλουν κάποια συμφέροντα», όπως επισήμανε και ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος.

Κυβέρνησης

φορολόγησης

Μετά και το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο του "Έθνος" δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι ο Όμιλος Μάρη βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να προωθεί την προπαγάνδα, τα ψέματα και τις επιδιώξεις της ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Γεγονός, φυσικά, που δεν είναι άσχετο με το ζήτημα της του διαδικτυακού τζόγου - κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Δ. Μάρη - για το οποίο έχουμε ερώτηση στη Βουλή και δεν έχουμε λάβει ακόμη καμία απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ».

ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

Η Πειραιώς στην ίδια ανακοίνωση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρηματιών και εκείνοι - συμπληρώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης - τους το ξεπληρώνουν χτίζοντας ένα νέο σύστημα οικονομικής και μιντιακής διαπλοκής.

«Απόδειξη τούτου είναι ότι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες συναντήσεις με επιχειρηματίες, ενθαρρύνοντάς τους να χρηματοδοτήσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Μάρη. Να γνωρίζουν άπαντες ότι θα μας βρουν απέναντι. Και κυρίως να ξέρουν ότι ματαιοπονούν. Ο χρόνος της Κυβέρνησης μετράει αντίστροφα και καμία συμμαχία με την παλιά ή τη νέα διαπλοκή δεν μπορεί να τη διασώσει», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.