Αδ. Γεωργιάδης: «Το πολύ μέχρι το Πάσχα βλέπω τον Κασσελάκη, έχασε την λάμψη του»

 
adonis-georgiadis

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 14/10/23 - 16:56

«Το πολύ μέχρι το Πάσχα βλέπω τον Κασσελάκη. Όταν κατέβηκε για αρχηγός έκανε λαμπερή προεκλογική εκστρατεία, από την ημέρα που εξελέγη ο Κασσελάκης έχασε τη λάμψη του» σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης είπε στον ΣΚΑΙ ότι «ο κ. Κασσελάκης στον ΣΕΒ είπε δύο πράγματα που εμένα, ως υπουργός Εργασίας, μου έκαναν μεγάλη εντύπωση. Είπε ότι πρέπει να επανανομοθετήσουμε τον βάσιμο λόγο απόλυσης και να θεσπίσουμε περιορισμούς στις προσλήψεις. Έχουμε κάτσει στο υπουργείο ένα ολόκληρο 24ωρο, προσπαθώντας να διερμηνεύσουμε τι θα πει περιορισμός στις προσλήψεις. Ό,τι έχει πει ο Κασσελάκης στον ΣΕΒ είναι λάθος».

Αναφερόμενος στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, ο κ. Γεωργιάδης τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του Ισραήλ, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην έχει συγκλονιστεί με αυτό που έχει συμβεί στο Ισραήλ. Όλοι μας παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην Γάζα. Όλοι θέλουμε να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότεροι άμαχοι νεκροί και τραυματίες. Όμως, μετά την επίθεση που έγινε στο Ισραήλ και τις σφαγές, το Ισραήλ είναι υποχρεωμένο να κάνει αυτή την εισβολή. Ο ισραηλινός Πρωθυπουργός ή υπουργός Άμυνας τι θα πουν στον λαό τους; Ότι θα μπαίνουν στα σπίτια και θα σφάζουν τα μωρά και δεν θα αντιδράσουμε; Η Χαμάς χρησιμοποιεί τον πληθυσμό της Γάζας ως ανθρώπινη ασπίδα για να εμποδίσει τις στρατιωτικές επεμβάσεις».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ