Αντώναρος: Δεν μετέχω σε διεργασίες στον χώρο της ακραίας δεξιάς

Αντώναρος: Δεν μετέχω σε διεργασίες στον χώρο της ακραίας δεξιάς
Ενημερώθηκε: 23/01/19 - 22:17

Επίθεση κατά συγκεκριμένων δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης έκανε απόψε ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή πληροφορίες ότι μετέχει σε διεργασίες για τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ.

«Δεν έχω καμιά επαφή και δεν μετέχω με κανένα τρόπο σε διεργασίες στον χώρο της ακραίας δεξιάς» τόνισε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτοντας μάλιστα ότι «σε όλη μου τη ζωή και την πολιτική διαδρομή μου κινήθηκα και κινούμαι στα πλαίσια της κοινωνικής κεντροδεξιάς όπου και παραμένω αμετακίνητα».

Μάλιστα, αναφερόμενος ο κ. Αντώναρος σε σχόλια συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης ανέφερε:

«Οι συνεχιζομενες στοχευμένες αθλιότητες κάποιων δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης που επιμένουν να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη δεν με αφορούν. Επαναλαμβάνω λοιπόν για πολλοστή φορά: Δεν έχω καμιά επαφή και δεν μετέχω με κανένα τρόπο σε διεργασίες στον χώρο της ακραίας δεξιάς. Σε όλη μου τη ζωή και την πολιτική διαδρομή μου κινήθηκα και κινούμαι στα πλαίσια της κοινωνικής κεντροδεξιάς όπου και παραμένω αμετακίνητα. Κύριο μέλημά μου είναι και σήμερα όπως πάντα η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και η εμπέδωση της κοινωνικής αλληλεγγύης».