Απαράδεκτη αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Ξανθόπουλου: Αποκάλεσε «Μακεδόνες ορίτζιναλ» τους κατοίκους της Βόρειας Μακεδονίας

 
Απαράδεκτη αναφορά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Ξανθόπουλου: Αποκάλεσε «Μακεδόνες ορίτζιναλ» τους κατοίκους της Βόρειας Μακεδονίας

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Ενημερώθηκε: 18/06/24 - 14:11

«Μακεδόνες ορίτζιναλ» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος τους κατοίκους της Βόρειας Μακεδονίας, ενώ υπερασπίστηκε την Συμφωνία των Πρεσπών.

Η αναφορά Ξανθόπουλου έγινε με αφορμή τα όσα συζητήθηκαν χθες, Δευτέρα, στη διάσκεψη του Ινστιτούτου Τσίπρα παρουσία του πρώην πρωθυπουργού των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ.

«Χθες εισέπραξα ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στα δυτικά Βαλκάνια σε μια προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενσωμάτωσης στην ΕΕ» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής.

«Αυτού του τύπου οι πρωτοβουλίες σαν τη Συμφωνία των Πρεσπών παρότι φωνάζουν οι μακεδονομάχοι από εδώ και οι “Μακεδόνες ορίτζιναλ” οι από εκεί, είναι ένα δείγμα του πώς μπορούν να οικοδομούνται οι συμμαχίες λαών και κρατών προς όφελος της ευρύτερης περιοχής, γιατί μην ξεχνάτε είμαστε μία περιοχή πολύ κοντά στη Γάζα, πολύ κοντά στην Ουκρανία άρα οι συνθήκες επιβάλλουν επιπλέον σταθερότητα», συμπλήρωσε ο κ. Ξανθόπουλος, κάνοντας μία χαρακτηριστική κίνηση με το κεφάλι του όταν αναφερόταν σε “Μακεδονομάχους” και “Μακεδόνες ορίτζιναλ”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ