Ελληνική Λύση: Μονόδρομος πλέον η σύσταση Eξεταστικής Eπιτροπής για τα «Τέμπη»

 
Ελληνική Λύση: Μονόδρομος πλέον η σύσταση Eξεταστικής Eπιτροπής για τα «Τέμπη»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 16/07/23 - 10:58

«Η αποκάλυψη ότι στον τόπο του «εθνικού εγκλήματος των Τεμπών» βρέθηκε ουσία που χρησιμοποιείται για τη νοθεία καυσίμων, επιβεβαιώνουν πλήρως τις καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος.

«Από την πρώτη στιγμή με δημόσιες παρεμβάσεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου αλλά και μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, η Ελληνική Λύση απαίτησε να αποκαλυφθεί το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Οι απαντήσεις που δόθηκαν ήταν ελλιπείς και ύποπτες. Για αυτόν το λόγο, η Ελληνική Λύση σε μία από τις πρώτες ενέργειες της στο κοινοβούλιο, ζήτησε άμεσα την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Εθνικό έγκλημα των Τεμπών. Όπως ακριβώς είχε δεσμευτεί προεκλογικά», υπογραμμίζει η Ελληνική Λύση.

Καταλήγοντας συμπεραίνει ότι «τα νέα στοιχεία λοιπόν τεκμηριώνουν την απόπειρα συγκάλυψης ενός εγκλήματος με δεκάδες αθώα θύματα. Όποιος δεν στηρίξει την πρόταση της Ελληνικής Λύσης για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει πλήρως τόσο τις συνθήκες του εγκλήματος όσο και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, καθίσταται αυτομάτως συνεργός στην συγκάλυψη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ