Ένταση μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας Γεροβασίλη - Η απάντηση Κασσελάκη

 
Ένταση μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας Γεροβασίλη - Η απάντηση Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 24/02/24 - 19:42

Ένταση επικράτησε μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εδώ, δεν υπάρχουν αντίπαλοι, εδώ δεν είναι αρένα, υπάρχουν μόνο σύντροφοι. Όχι άλλοι εχθροί, όχι άλλος διχασμός ανάμεσα μας», σχολίασε η Όλγα Γεροβασίλη. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Όλους αυτούς τους μήνες στήριξα την προσπάθεια με την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη., Πάντα πίστευα ότι η Αριστερά είναι τα μέλη της, όλοι εσείς, που δέχεστε απειλές από εργοδότες. Σήμερα κοιτάμε την πραγματικότητα στα μάτια. Το κόμμα μας υποχωρεί συνεχώς. Φτάσαμε στο σημείο να μην υπάρχει ενδιαφέρον των μελών μας να είναι σύνεδροι. πρέπει να μπει φρένο στην καθοδική πορεία, να ανακτήσουμε την κυβερνητική μας προοπτική. Είμαστε κόμμα διακυβέρνησης, όχι συμπλήρωμα στο πολιτικό σύστημα, ούτε κόμμα διαμαρτυρίας. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Πρέπει να νικήσουμε τον Μητσοτάκη και χρειαζόμαστε πολιτικό σχέδιο με σαφείς στόχους, κοστολογημένες προτάσεις».

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης λέγοντας: Καλωσορίζω την Όλγα - Θα παραμείνω το κόμμα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και πρόσθεσε ότι στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα λάμψει.

Τέλος, ανακοίνωσε ότι οι εκλογές στο κόμμα θα γίνουν στις 10 Μαρτίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ