Επίθεση Πολάκη στον Εισαγγελέα που άσκησε διώξεις για τους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ

 
Επίθεση Πολάκη στον Εισαγγελέα που άσκησε διώξεις για τους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Ενημερώθηκε: 28/03/17 - 00:01

"Πόλεμος" ξέσπασε μετά τις κακουργηματικές διώξεις που ασκήθηκαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά τριών μη πολιτικών προσώπων (υπαλλήλων) και κατά παντός άλλου υπευθύνου για τον διαγωνισμό που αφορούσε στην πρόσληψη ιατρών και νοσηλευτών στο ΚΕΕΛΠΝΟ προς στελέχωση των ΜΕΘ.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης επιτέθηκε με ανάρτησή του στο Facebook στον Εισαγγελέα που άσκησε τη δίωξη για τους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Ο Εισαγγελέας Εφετών που αρχειοθέτησε το σκάνδαλο Siemens-OTE, ο Εισαγγελέας που χειρίστηκε το διεθνές ένταλμα για το Χριστοφοράκο... στέλνει (μετά από μήνυση του Γεωργιάδη-Τζαβάρα από τη ΝΔ) για 3 κακουργήματα και ένα πλημμέλημα 3 υπαλλήλους του Υπουργείου Υγείας που εκτέλεσαν εντολές μας και τσάκωσαν στα πράσα το πελατειακό σύστημα που είχε στηθεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ!!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης. Και καταλήγει:

«Είχε μάλιστα προηγηθεί πρόταση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών για αρχειοθέτηση της υπόθεσης!!!! Λεπτομέρειες αύριο.... Δεν θα μας σταματήσετε, τα αποστήματα θα σπάσουν, αυτή η χώρα θα ξεβρωμίσει ό,τι κι να κάνετε, όσους μηχανισμούς και αν χρησιμοποιήσετε...».

Σχετικά Θέματα:

Ποινική δίωξη σε τρία στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ για προσλήψεις γιατρών-νοσηλευτών