Για της Ακρίτα την (απαράδεκτη) ανάρτηση... «σφάxτηκαν» Πολάκης - Καρανίκας

 
polakis karanikas

Ενημερώθηκε: 02/04/24 - 13:33

Καθείς και η γνώμη του στο ΣΥΡΙΖΑ, την αμολάνε δημόσια χωρίς δεύτερη σκέψη -και όποιον πάρει ...η λάσπη, ο άνεμος... και άμα τους «έρθει» τσακώνονται και δημόσια. Δε μας αφήνουν να πλήξουμε και δυστυχώς η πολιτική αντιπαράθεση αποκτά μια οσμή λαϊκισμού επικίνδυνη.

Πολάκης και Καρανίκας πιάσαν τα πληκτρολόγια με αφορμή ανάρτηση της κας Ακρίτα για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη τη Δευτέρα που προκάλεσε την αντίδραση του πρωθυπουργού και της συζύγού του καθώς θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Αρχικά, ο Καρανίκας σε δηκτική ανάρτησή του, χωρίς να την κατονομάζει, άφησε αιχμές κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έκανε λόγο για «μισογυνισμό μιας γυναίκας», προσθέτοντας ότι «μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφουενσερισμού», ενώ κατέληξε γράφοντας ότι «το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται, αλλά εύκολα διασύρεται».

Ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να υπερασπιστεί τη συντρόφισσά του κ. Ακρίτα, σημειώνοντας πως είναι διαθέσιμος να παραστεί ως «μάρτυρας υπεράσπισης» της Έλενας Ακρίτα στο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση Καρανίκα κατά της Ακρίτα απάντησε ο Παύλος Πολάκης, γράφοντας σε σχόλιό του: «Ποιος είναι ο μισογυνισμος Νίκο και ποιος τον εκφράζει;;;; Δεν σε πιάνω!!! Για εξήγησε το περισσότερο!».

Ο Νίκος Καρανίκας απάντησε παραθέτοντας την ανάρτηση του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη - που αποτέλεσε αφορμή για την τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτα - αλλά και την ανάρτηση της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την τοποθέτηση αυτή του Νίκου Καρανίκα, ο κ. Πολάκης απάντησε εκ νέου γράφοντας «αν την πολιτική απάντηση της Ακρίτα που αναδεικνύει τη δράση της Μαρεβα Μητσοτακη αυτά τα χρόνια τη λες μισογυνισμό τοτε ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα για να μην πω τίποτα βαρύτερο!».

Τον διάλογο έκλεισε ο Νίκος Καρανίκας γράφοντας προς τον Παύλο Πολάκη «όπως εξήγησα απάντησε στη χυδαιοτητα του Δημάδη με την ίδια χυδαιοτητα. Τα σπίτια της Μαρεβας είναι πολιτική; Το ότι είναι σύζυγος είναι πολιτική;».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ