Γιαννα Παπαδάκου: Ψέμματα όσα λέει η Ελένη Ράικου

 
gianna

Ενημερώθηκε: 25/09/19 - 19:16

«Όλα αυτά που λέει είναι μυθεύματα και Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη με μήνυση και αγωγή» ανέφερε η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου σχετικά με όσα δήλωσε η Ελένη Ραϊκού και σχετίζονται με το ονομά της.

Μιλώντας η δημοσιογράφο στο ραδιόφωνο του Alpha τόνισε τα εξής: «Έχω επισκεφθεί την κ. Ράικου και την επόμενη επικεφαλής εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, όπως και τα προηγούμενα γραφεία, με τον κ. Πεπόνη. Είναι η δουλειά μου να πηγαίνω εκεί, δεν κάνω ρεπορτάζ τηλεφώνου, πάω από κοντά. Την επισκέφθηκα για να μάθω τι θα κάνει με αυτήν την ιστορία».

«Έχει προσωπικά εναντίον μου»

Παράλληλα, η Γιάννα Παπαδάκου τονίζει τα εξής: «Προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Έχω κάνει σχόλια και για το γεγονός ότι ο σύζυγός της αμειβόταν από τη Novartis, με ένα μικρό ποσό, βέβαια, αλλά εγώ είχα το καθήκον να το κάνω».

«Πιστεύω ότι έχει προσωπικά εναντίον μου. Όλα αυτά που είπε δεν ισχύουν, ότι είπα για Βενιζέλους κ.λπ. Αναφορικά με το βίντεο με τον κ. Πικραμμένο, είναι ένα βίντεο που έχει μεταδοθεί από τον Alpha και φυσικά ουδέποτε λέει ο Φρουζής ότι έδωσε χρήματα στον Πικραμμένο. Αυτά είναι στη φαντασία της και μόνο. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να συκοφαντεί κάποιον άλλον και η κ. Ράικου δεν έχει και την αξιοπιστία να το κάνει», σημειώνει η δημοσιογράφος.

Αναφορικά με τον Παναγιώτη Πικραμμένο, η Γιάννα Παπαδάκου δήλωσε: «Ο κ. Πικραμμένος δεν παραπέμφθηκε ποτέ. Αναφερόταν σε ένα έγγραφο της κ. Τουλουπάκη, αλλά όχι με βάση το βίντεο. Το βίντεο αυτό δεν υπάρχει στην εισαγγελία Διαφθοράς. Υπάρχει ένας νόμος ο οποίος είναι άθλιος και πρέπει να τον αλλάξετε γιατί θα έχετε πρόβλημα όλοι οι πολιτικοί»

https://www.ethnos.g

Πληροφορίες από το r