Μαυρωτάς: Το Ποτάμι επανεξετάζει τη θέση του για την Συμφωνία των Πρεσπών - Οργή για την «μεταγραφή» του Δανέλλη

Μαυρωτάς: Το Ποτάμι επανεξετάζει τη θέση του για την Συμφωνία των Πρεσπών - Οργή για την «μεταγραφή» του Δανέλλη
Ενημερώθηκε: 15/01/19 - 21:10

Ανοιχτά ενδεχόμενο το Ποτάμι να επανεκτιμήσει τη στάση του στην κύρωση της  Συμφωνίας των Πρεσπών, άφησε ο Γιώργος Μαυρωτάς στην ομιλία του από το βήμα της βουλής κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Η γνώμη μας δεν αλλάζει, η στάση μας αλλάζει; κατά προσωπική μου άποψη πρέπει στην εξίσωση να πρυτανεύσει το εθνικό συμφέρον και  το γενικότερο πολιτικό κλίμα και θα βρούμε τον τρόπο αυτό να εκφραστεί με τον κατάλληλο τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς χαρακτήρισε ως χτύπημα κάτω από τη ζώνη το γεγονός ότι η κυβέρνηση υπολόγισε στην ψήφο Δανέλλη και σημείωσε πως στην κυβέρνηση από το «θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα», μετατοπίστηκε στο «θα σας ταράξουμε στη σκοπιμότητα».

Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας σε συνομιλία που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε ότι δεν αλλάζει η θέση του κόμματος στη Συμφωνία των Πρεσπών, όμως αλλάζει το πολιτικό σκηνικό.