Μέλη ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Απορρίπτουν το τελεσίγραφο Κασσελάκη — «Δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν, θα κριθείς στις ευρωεκλογές»

 
Syriza

Ενημερώθηκε: 20/02/24 - 23:39

Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη έδωσαν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, απορρίπτοντας ουσιαστικά το τελεσίγραφο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος
ζήτησε την δέσμευσή τους για στήριξη της προεδρίας του, ειδάλλως θα την ζητήσει από το συνέδριο του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του διαμήνυσαν ότι «δεν δίνουμε λευκή επιταγή πουθενά και σε κανέναν, θα κριθείς κι εσύ στις ευρωεκλογές».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, στην τοποθέτηση που έκανε ζήτησε επί της ουσίας δεσμεύσεις από την πλευρά των μελών της ΠΓ ότι θα στηρίξουν την ηγεσία του, σε διαφορετική περίπτωση εάν υπάρχει αμφισβήτηση της τότε εκείνος, όπως αναφέρει, θα ζητήσει επαναβεβαίωση από τη βάση.

«Αν δεν με εμπιστεύεστε, ζητώ αναβάπτιση της βούλησης και της εντολής των μελών. Σέβομαι τα όργανα, είμαι συλλογικός, τα σέβομαι παρότι δεν υπάρχει συλλογική διαδικασία που να μην υπήρξαν διαρροές. Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα όργανο αν δεν σέβεστε τη διαδικασία; Εάν κάποιος με αμφισβητεί να το κάνει τώρα, εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια» φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είπε ο κ. Κασσελάκης.

Η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι τώρα (11:40 μμ), με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες να κάνουν λόγο για σοβαρές διαφωνίες μεταξύ του προέδρου και κορυφαίων στελεχών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ