Μοναχικό debate για τον Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ

Μοναχικό διακαναλικό ντιμπέιτ σκέφτεται ο Πρωθυπουργός-Ποια η πιθανή ημερομηνία
Ενημερώθηκε: 25/06/19 - 23:24

Μετά τα όσα έγιναν με το πολυσυζητημένο ντιμπέιτ, που δεν θα πραγματοποιηθεί, ο Αλέξης Τσίπρας προσανατολίζεται σε διακαναλική συνέντευξη.

Η πιθανότερη ημερομηνία του πριβέ...debate  σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Πέμπτη 4 Ιουλίου, αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα ο τρόπος διεξαγωγής, δηλαδή αν θα γίνει στους διαπιστευμένους συντάκτες του ΣΥΡΙΖΑ, ή με τους κεντρικούς παρουσιαστές των τηλεοπτικών σταθμών, πάντα όμως στην ΕΡΤ.

Τσίπρας κατά Μητσοτάκη, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ για το ντιμπέιτ

 

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, αναφερόμενος στο θέμα του ντιμπέιτ είπε σκωπτικά ότι ο κ. Μητσοτάκης μόνο δεμένος θα ερχόταν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

«Γιατί δεν μπορούμε να βρούμε μια ημερομηνία να αλλάξουμε όλοι το πρόγραμμά μας, να κάτσουμε να κουβεντιάσουμε; Εγώ πιστεύω ότι ούτε δεμένος δεν θα καθόταν να αντιπαρατεθεί μαζί μου. Δεν το λέω με αλαζονεία αυτό. Δεν είναι το θέμα ότι δεν είναι ικανός ο κ. Μητσοτάκης. Εγώ δεν τον υποτιμώ ως αντίπαλο. Θεωρώ ότι έχει ικανότητες, ότι μπορεί να σταθεί με επάρκεια σε ένα πολιτικό διάλογο. Δεν έρχεται, γιατί αισθάνεται την αδυναμία των επιχειρημάτων».