Π. Μαρινάκης: Μέχρι τις 30/6 θα καταθέσουν «πόθεν έσχες» τα μέλη της κυβέρνησης

 
marinakis

Ενημερώθηκε: 20/06/24 - 13:58

Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα καταθέσουν τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» τα μέλη της κυβέρνησης, καθώς, με πολιτική απόφαση, δεν θα ισχύσει για αυτά η παράταση που έχει δοθεί μέχρι το τέλος του έτους. Αυτό ανακοίνωσε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

O ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε τέσσερα χρόνια αύξησε ή επέβαλλε φόρους που δεν είχαν επιβληθεί σε πολλές δεκαετίες, είπε ο Παύλος Μαρινάκης απαντώντας στην ειρωνική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τον ΦΠΑ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για 29 φόρους που αυξήθηκαν ή επιβλήθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να ζητήσει συγγνώμη για την εξαπάτηση των πολιτών τα χρόνια που ήταν κυβέρνηση. 

«Αυτοί που ρωτούν "γιατί τώρα" δίνουν επιχείρημα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν προσπάθησε να εξαγοράσει ψήφους προεκλογικά» συμπλήρωσε ο Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος πρόσθεσε ότι τώρα ήταν βεβαιωμένα τα λογιστικά στοιχεία για τα δημοσιονομικά της χώρας. 

Μιλώντας για τη μεταρρύθμιση που αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες, ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι η κυβέρνηση δεν θα την πάρει πίσω αλλά θα κάνει σημειακές παρεμβάσεις μετά από συνεννόηση με το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ