Π. Σκουρλέτης: Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με offshore - Κάποιοι ενοχλούνται από την πολιτική μου παρουσία

Π. Σκουρλέτης: Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με offshore - Κάποιοι ενοχλούνται από την πολιτική μου παρουσία
Ενημερώθηκε: 03/04/17 - 15:20

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία ή οποιαδήποτε άλλη, ούτε εγώ ούτε κανένα άλλο μέλος της οικογένειας μου», «κάποιοι ενοχλούνται από την πολιτική μου παρουσία, που ενδεχομένως τους χαλάει τη δουλειά», τονίζει ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης διαψεύδοντας δημοσίευμα που τον εμπλέξει με κάποια offshore εταιρεία.

Συγκεκριμένα ο Πάνος Σκουρλέτης δηλώνει:

«Τις τελευταίες ώρες διακινείται στο διαδίκτυο μια "είδηση" που προσπαθεί να με εμπλέξει με κάποια offshore εταιρεία. Πέρα από το γεγονός ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία ή οποιαδήποτε άλλη, ούτε εγώ ούτε κανένα άλλο μέλος της οικογένειας μου, η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βάλω τα γέλια», αναφέρει. Βεβαίως είναι ενοχλητικό να αναφέρονται στον πατέρα μου ο οποίος έχει πεθάνει πριν 32 χρόνια (προφανώς οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ το αγνοούσαν).

Εάν οι συντάκτες του ρεπορτάζ δεν είναι εντελώς φθηνιάρηδες που επιζητούν τα "κλικ" στις ιστοσελίδες τους, τότε κάποιοι ενοχλούνται από την πολιτική μου παρουσία, που ενδεχομένως τους χαλάει τη δουλειά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΙΡΟΣ 3/4/2017: Συννεφιά με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια

Τουρκία: Σε τροχιά πολιτικής σύγκρουσης

Κολομβία: Σε 254 αυξήθηκαν οι νεκροί, μεταξύ τους 43 παιδιά (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Από σήμερα (3/4) οι αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις