Σαμαράς - Καραμανλής: Κοινή εμφάνιση των πρώην Πρωθυπουργών

 
karamanlis-samaras

Ενημερώθηκε: 20/06/24 - 12:24

Κοινή εμφάνιση των δύο πρώην πρωθυπουργών, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά σε πολιτική εκδήλωση με αναφορά και στον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή, και σε μια περίοδο που στη Νέα Δημοκρατία υπάρχει προβληματισμός για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Οι δυο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής θα μιλήσουν σε εκδήλωση που θα γίνει την 1η Ιουλίου στο Πολεμικό Μουσείο για το βιβλίο του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη "Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή".

Συγκεκριμένα, ομιλία με θέμα "Ελλάδα και Ευρώπη σε σταυροδρόμι", θα πραγματοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς στις 8 το βράδυ της 1ης Ιουλίου.

Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει ομιλία του Κώστα Καραμανλή.

Οι τοποθετήσεις των δύο προέδρων αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το αόρατο νήμα που συνδέει τις υποκλοπές, τη διπλωματία των αγωγών, το φυσικό αέριο, τις φονικές πυρκαγιές του 2007, τις απειλές κατά του πρώην πρωθυπουργού, το βέτο στο Βουκουρέστι, το Βατοπέδι και τον Δεκέμβρη του 2008 ξετυλίγεται για πρώτη φορά μέσα από πλήθος ντοκουμέντων και νομικών κειμένων, φωτίζοντας τους πραγματικούς πρωταγωνιστές αλλά και κάθε μορφής επιδιώξεις στη διάρκεια της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή επιχειρούν μια δεύτερη ανάγνωση στους καθοριστικούς σταθμούς της διακυβέρνησης 2004-2009, αποτυπώνοντας συγκλίνουσες και αποκλίνουσες στρατηγικές, στάσεις και αντιστάσεις εγχώριων και μη πολιτικών δυνάμεων, στόχους και προοπτικές για την Ελλάδα και την Ευρώπη, τοποθετώντας στο επίκεντρο της ανάγνωσης τον νέο ενεργειακό χάρτη και την αναδιανομή των φυσικών πόρων στην ευρωρωσική ζώνη και στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ