Σπαρτιάτες: Ο Στίγκας «φωτογράφισε» τον Κασιδιάρη ως άτυπο αρχηγό των βουλευτών του

 
stigkas

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 31/10/23 - 21:32

Τον «πόλεμο» που δέχθηκε από τους βουλευτές των Σπαρτιατών περιέγραψε στις δύο καταθέσεις του ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ο Βασίλης Στίγκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 ο κ. Στίγκας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις απειλές σε βάρος του, καθώς επίσης και στον ρόλο του έγκλειστου στις φυλακές Δομοκού, Ηλία Κασιδιάρη.

Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή του επιβεβαιώνει την στενή σχέση των βουλευτών του με τον Ηλία Κασιδιάρη με στόχο οι «Σπαρτιάτες» να λειτουργήσουν ως «Δούρειος Ίππος», για την είσοδο της ακροδεξιάς στην Βουλή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Στίγκας στην κατάθεσή του αναφέρει ότι εντάθηκαν σε βάρος του ύβρεις και απειλές έπειτα από την διαγραφή του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει πως μετά την απόφαση αυτή, οι βουλευτές του δεν τον αποδέχονταν ως αρχηγό του κόμματος επειδή ήταν πολύ πιθανό να καθοδηγούνταν από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Επιπρόσθετα, στην ερώτηση της κ. Αδηλίνη για ποιο λόγο στήριξε τον Ηλία Κασιδιάρη στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων ο κ. Στίγκας φέρεται να απάντησε πως το έκανε για να εξομαλύνει το κλίμα.

Τέλος, η ίδια πηγή αναφέρει πως ο κ. Στίγκας αναφέρθηκε στο γεγονός πως πως οι βουλευτές του πρέπει να είχαν δικό τους ταμείο.

«Αφού δεν με δέχονται ως αρχηγό είναι πιθανό να έχουν άλλον αρχηγό», φέρεται να είπε ο Βασίλης Στίγκας στις δύο του καταθέσεις.

Πηγή: enikos.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ