Στ. Κασσελάκης: «Θα μείνω στη χώρα και στον ΣΥΡΙΖΑ 1.000%»

 
kassellakis_syriza

Ενημερώθηκε: 24/02/24 - 10:55

Και ενώ εντός ΣΥΡΙΖΑ σοβεί κρίση και μεγάλο μέρος μελών και στελεχών να καταλογίζει ευθύνες στον Στέφανο Κασσελάκη για τη δημοσκοπική κατρακύλα και τις επιλογές του προς ένα προσωποκεντρικό κόμμα, ο ίδιος δηλώνει «Θα μείνω στη χώρα και στον ΣΥΡΙΖΑ 1.000%»

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαντά πως ήρθε για να μείνει στη χώρα και στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «1.000%. Και νομίζω ότι κάθε μέρα που περνάει το καταλαβαίνει αυτό ο κόσμος. Δεν υπάρχει τίποτε που μπορεί να κάνει κανείς, εκτός από την ίδια τη βάση του κόμματος, για να με κάνει να αποχωρήσω», σημειώνει χαρακτηριστικά μετά το «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» που είχε φωνάξει στην ομιλία της Πέμπτης.

«Εάν ήταν να είχα εκλεγεί μόνο για τις ευρωεκλογές, να μου το είχανε πει πριν κατέβω για πρόεδρος του κόμματος», σημειώνει σκωπτικά ο Σ. Κασσελάκης δηλώνοντας πως θέλει να οδηγήσει το κόμμα στις εθνικές εκλογές και να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός.

Σε ερώτημα για τον τρόπο λήψεις των αποφάσεων και τις κατηγορίες περί αυταρχικών συμπεριφορών, ο Στ. Κασσελάκης απαντά: «για όσους θεωρούν ότι οι αποφάσεις μου είναι αυταρχικές, το αντίθετο ισχύει. Είμαι εντελώς εγκρατής ως πρόεδρος του κόμματος».

Ακόμα ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε: «Εγώ θέλω να γίνει η μεγάλη ανατροπή. Κάνω κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα: Aντί να αποφασίσω εγώ το ψηφοδέλτιο, λέω στα μέλη και τους φίλους του κόμματος "αποφασίστε εσείς ποιοι θέλετε να είναι οι προοδευτικοί άνθρωποι που θα εκπροσωπήσουν το κόμμα»

Επίσης, ο ίδιος υπεραμύνεται της πολιτικής του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., λέγοντας: «Εγώ δεν έδιωξα κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνοι αποφάσισαν να φύγουν από την πρώτη μέρα που εξελέγην πρόεδρος. Αλλά ποιοι είναι εκείνοι; Είναι μερικά στελέχη που είχαν συνηθίσει σε παλιές κομματικές δομές. Το τελευταίο συνέδριο άλλαξε το κόμμα για να δώσει έμφαση και φωνή στη βάση του. Η πρώτη απόδειξη αυτής της φωνής είναι η δική μου εκλογή. Και σε αυτό το μονοπάτι θα συνεχίσουμε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ